Tilbud
Danesi Caffé stor smagspakke (4 kg)

Danesi Caffé stor smagspakke (4 kg hele bønner)

899,00 DKK 699,00 DKK

Smagspakken fra Danesi Caffé indholder:

  • 1 kg: Doppio Danesi Espresso (hele bønner)
  • 1 kg: Danesi Espresso Gold (hele bønner)
  • 1 kg: Danesi Espresso Classic (hele bønner)
  • 1 kg: Danesi Espresso Emerald (hele bønner)
  • Alle varianterne leveres i vacumpakkede kaffeposer.
  • Bemærk af den vejledende udsalgspris for denne espressopakke er 1256 kr., Kaffe Expressen sælger den for 899 kr.

Fri fragt ved køb for 599 kr.

Delbetal med Santander

Doppio Danesi Espresso (hele bønner)

Mange års arbejde med at sammensætte kaffe blends førte Danesi-eksperterne til at skabe et unikt produkt kendetegnet ved den rette balance af syrlighed, bitterhed, krop og aromatiske noter. Doppio Danesi Espresso kombinerer grønne bønner, der kommer fra højtliggende bjergkæder i Latinamerika, kølig etiopisk højslette og fugtig tropisk skov i det sydlige Indien.

Ristet til den lysere side fremstår koppen med en gylden farvet crema, en intens blomsteragtig bouquet med blide frugtbare noter, kakao og karamel smag og fløjlsagtig tekstur.

Danesi Espresso Gold (hele bønner)

Danesi Espresso Gold er sammensat så du kan nyde en velsmagende og silkeblød kaffe. Med sin sødlige honning og karamel smag kombinerer Gold grønne bønner valgt fra Latinamerika, Afrika og Indonesien.

Bønnerne er ristet langsomt, hvilket giver en yndefuld smag og en langvarig aromatisk finish. Den velafbalancerede syrlighed kombineres perfekt med en rig tekstur og en silkeagtig krop.

Danesi Espresso Classic (hele bønner)

En eksemplarisk “Klassisk” espressokaffe indeholdende alt: Fyldig nøddeagtig og malt smag, fuld krop og let afbalanceret syrlighed.

Danesi Espresso Classic er en blanding af udvalgte Brasilianske og Mellemamerika Arabica og østafrika Robusta bønner dyrket i større højde, hvilket efterlader en velduftende kaffe finish.

Danesi Espresso Emerald (hele bønner)

Tyk, jordagtig, kendetegnet ved lavt syreindhold og lav bitterhed med en mild espresso kaffe finish. Danesi Emerald Espresso der er uforglemmelig kompakt, er karakteriseret som rå og fyldig i smagen.

For dem der elsker en stærkere og vildeste espresso. Blend ingredienser: Brasilianske, Etiopiske og højlands afrikanske kaffebønner.

Yderligere information

Vægt 4000 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Danesi Caffé stor smagspakke (4 kg hele bønner)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *