Elektra Micro Casa Leva Krom

10.000,00 DKK

Bryg en autentisk italiensk espresso på denne Elektra Micro Casa Leva.

  • Manuel espressomaskine
  • Et retro design der holder
  • Maskine med lang levetid

Fri fragt ved køb for 599 kr.

Delbetal med Santander

Elektra Micro Casa Leva Krom

Udover det karakterfyldte udtryk og den klassiske ørn som pryder alle deres maskiner, er Elektra kendt for at kunne producere en ekstraordinær crema på din kaffe grundet bryggeteknikken.

Det manuelle består i, at selve håndtaget er pumpen, der presser vandet igennem kaffen. Maskiner som denne var standarden for, hvordan man byggede espressomaskiner og bryggede espresso op igennem 50’erne og 60’erne. Håndtaget er med indbygget fjeder, således at du presser det ned for at sluse brygvand ind i kammeret, og så vil fjederen ubesværet presse håndtaget op og dermed trykke vand igennem kaffe.

Micro Casa Leva har udover espressobryggeren også en steamer, som ved variabelt damptryk kan lave den mælketekstur du ønsker. Der kan brygges og steames simultant, således at det kan hældes sammen med det samme og opnå det bedst mulige resultat.

  • Kedel 1,8 l.
  • Højde 49 cm.
  • Ø 26 cm.

Elektra har håndbygget traditionelle espressomaskiner i Italien siden 1947. De udmærker sig ved at producere håndbygget traditionelt udstyr af meget høj kvalitet og en holdbarhed, der gør en Elektra vil brygge god kaffe i rigtig mange år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elektra Micro Casa Leva Krom”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *