Jura WE8- Chrome

16.999,00 DKK

Uanset hvor dine kunder, medarbejdere og besøgende kan nyde superlativ kaffe, er atmosfæren afslappet, kommunikativ og produktiv. Enhver, der værdsætter de lækre ting i livet, et bredt udvalg af specialkaffe og æstetik, vil elske WE8.

– Vandtank med en holdekapacitet på 3 l
– Bønnebeholder til 500 g kaffebønner
– Kaffebeholder med en kapacitet på 25 portioner gør den elegante professionelle kaffemaskine til den ideelle løsning til steder, hvor man spiser omkring 30 specialkaffe om dagen.

Innovative teknologier revolutionerer nydelsen af kaffe. One-Touch-funktionen skaber kaffespecialiteter som latte macchiato, flat white eller cappuccino ganske enkelt ved at trykke på en knap. Knapper på maskinens forside og et moderne TFT-display gør betjeningen utroligt enkel, selv for uerfarne brugere.

Fri fragt ved køb for 599 kr.

Delbetal med Santander

Jura WE8 Chrome
WE8 tilbyder 12 forskellige specialiteter. JURA har perfektioneret den komplette brygningsproces til korte specialkaffe, så WE-linjen kan gøre dem til professionel barista-standard hver gang. Den seks-trins Aroma G3-kværn sikrer, at kaffen er optimalt formalet. Det giver altid bønnerne friske, hurtigt og alligevel forsigtigt for at bevare aromaen. Puls ekstraktionsprocessen (P.E.P.®) udviklet af JURA optimerer ekstraktionstiden. For at lave en ristretto eller espresso tvinger det det varme vand gennem den malede kaffe med korte intervaller. One-Touch-funktionen på WE8 giver dig mulighed for at fremstille kaffespecialiteter, der er færdige med mælk og mælkeskum med et enkelt tryk på en knap, uden at behøve at bevæge koppen. TÜV-certificeret hygiejne-garanti

Renhed og hygiejne er vigtig på arbejdspladsen, så integrerede skylle- og rengøringsprogrammer kombineret med specielt udviklede rengøringsprodukter til JURA kaffemaskiner sikrer perfekt hygiejne med et enkelt tryk på en knap. Mælkesystemet rengøres også hurtigt og let med et tryk på en knap. Dette komplette hygiejnesystem, der er certificeret af TÜV Rheinland, gør WE-linjen til et fremragende valg til lokaler, der betjener et HACCP * -koncept.

Da behovet varierer fra situation til situation, kommer WE8 med mange muligheder for programmering og tilpasning. Mængden af malet kaffe og vand kan tilpasses efter dine personlige præferencer og de anvendte kopper og glas. Det er også muligt at foretrække visse specialkaffe ved at deaktivere andre. Det er muligt, at ændre standardindstillingerne i forhold til kopvolumen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jura WE8- Chrome”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *