KAV Ice Coffee Mocha mix, 1,5kg.

299,00 kr.

Iskaffe, frappe, mocha freeze – kært barn har mange navne. KAV Ice Coffee Mocha Mix er et lækkert mix til at lave lækre ice blends.

Med dette mix kan du hurtigt lave en kop lækker iskaffe. Det eneste du skal bruge er lidt mælk og isterninger, og en blender til at blende det hele sammen.

Psssttt… den smager altså også super lækkert som varm mocha!

Indeholder 1500 gram.

11 på lager

Varenummer (SKU): 166 Kategori:

Beskrivelse

Lækker Iskaffe med KAV Ice Coffee Mocha mix

Frappé mix, har så god en smag at den kan tilberedes på hele tre måder, altså et 3-i-1 produkt – Tre måder som giver tre meget forskellige smagsoplevelser.

Frappé: For at lave den bedste Frappé med dette lækre coffee mocha mix, skal du putte 3 spsk. mix i en blender, tilsæt 120 ml. koldt vand eller mælk og 360 ml. isterninger. Blend det hele i ca. 30 sekunder, og så har du en lægger Frappé.

Iskaffe: Er du i stedet til en hurtig iskaffe, så skal du blot tage 3 spsk. ice coffee mix og opløse det i varmt vand. Når blandingen er opløst, hælder du det over 360 ml. isterninger – og så har du en lækker iskaffe lige ved hånden.

Hot Drink: Med Hot drink, får du en lækker og nem varm kaffe med smag, som smager en anelse sødt, det eneste du skal gøre er, at hælde 3 spsk. ice coffee mix op i en kop og blande det med 300 ml. varmt vand eller mælk – vand eller mælk kommer an på hvilken konsistens du ønsker.

 

Ingredienser: Sukker, kokosolie, 12% kaffe, valleprotein, kakao, aroma, maltodextrin, mælkeprotein, emulgator (E450, E471, E322 (SOJA lecithin)), antiklumpemiddel (E341) og salt.

Næringsindhold pr 100 gram:
Energi: 1784 kJ / 424 kcal
Fedt: 16 g
Heraf mættede fedtsyre: 14 g
Kulhydrat: 67 g
Heraf sukkerarter/sukker: 48 g
Kostfibre: 0,47 g
Protein: 3,5 g
Salt: 0,41 g

Indeholder koffein

Yderligere information

Vægt 2000 g

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.