Little’s Chocolholics Flavoured Coffee Selection Box

165,00 kr.

Gaveæsken indholder 3 glas instantkaffe i følgende varianter:

  • Little’s Chocolate Caramel Flavour Infused Instant (50 gr.)
  • Little’s Chocolate Orange Flavour Infused Instant (50 gr.)
  • Little’s Swiss Chocolate Flavour Infused Instant (50 gr.)

 

Varenummer (SKU): 199 Kategori:

Beskrivelse

Little’s Chocolholics Flavoured Coffee Selection Box

Little’s Swiss Chocolate Flavour Infused Instant Coffee  50gr.

Mellemristede Arabica-kaffebønner møder ægte schweizisk chokolade i denne kaffeblanding, der gør dig glad i munden. Den har en rig dybde fra de bitre kaffebønner og rundes af den mørke chokolade og passer godt som afslutning på et godt måltid. Ligesom de øvrige varianter af Little’s instant kaffe indeholder den kun naturlige smagsgivere og skal bare tilsættes varmt vand. Du kan eventuelt søde den med lidt sukker for at give de mørke smagstoner lidt blødt modspil.

Little’s Swiss Chocolate Flavour Infused Instant Coffee 50 gr.

Mellemristede Arabica-kaffebønner møder ægte schweizisk chokolade i denne kaffeblanding, der gør dig glad i munden. Den har en rig dybde fra de bitre kaffebønner og rundes af den mørke chokolade og passer godt som afslutning på et godt måltid. Ligesom de øvrige varianter af Little’s kaffe indeholder den kun naturlige smagsgivere og skal bare tilsættes varmt vand. Du kan eventuelt søde den med lidt sukker for at give de mørke smagstoner lidt blødt modspil.

Little’s Chocolate Caramel Flavour Infused Instant Coffee 50 gr.

Rig og intens kaffesmag fra førsteklasses Arabica-bønner møder den bløde og hyggelige smag fra chokolade og cremet karamel. Ligesom alle de andre varianter af Little’s Infused Coffee er den ikke tilsat sukker, men har stadig en blød og rig smag med tilpas bitterhed.

Yderligere information

Vægt 250 g

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.