Økologisk kaffepakke, 4 kg.

949,00 kr.

Varenummer (SKU): 141 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Økologisk espresso kaffepakke fra Lavazza og Pascucci

 

Lavazza Alteco Espresso kaffe øko

Lavazza Alteco er 100% økologisk og bæredygtig kaffenydelse

Lavazza Alteco Espresso er en lækker kaffe som er velegnet til en dejlig kop ægte espresso. Kaffeblenden består af nøje udvalgte bønner, hvoraf 60% er af typen Arabica fra Centralamerikas bjergtoppe, og 40% er af typen Robusta. Bønnerne kommer økologiske kaffeplantager, hvor standarderne for bæredygtighed bliver respekteret. Lavazza Alteco Espresso er tilmed UTZ-certificeret, så du kan nyde din kaffe med ekstra god samvittighed.

De økologiske og bæredygtige bønner bliver ristet ved lav til mellem temperatur, og ristet i længere tid end andre bønner. Det giver en mere ensartet ristning, som giver kaffen den perfekte sammenhæng mellem aroma, smag og krop. Resultatet er en sød og elegant espresso med et fløjsagtigt blød crema og en harmonisk eftersmag. Duften er uimodståelig af honning og tørret frugt. Eftersmagen byder på chokolade og krydrede noter af bitter kakao.

Pascucci Organic Blend

En helt særlig espresso. Økologisk esresso fra Pascucci giver en meget fin og delikat kop. Aromatistk syre med markante noter af abrikos, avokado og mandler afluttet med en herlig sødme.Hvis man vil servere et særligt, lækkert og eksklusivt produkter er Økologisk Espresso perfekt til formålet.

Yderligere information

Vægt 4000 g

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.