Rocket Mozzafiato Evoluzione R, espressomaskine- Hvid

17.500,00 DKK

Med funktioner taget direkte fra de store kommercielle espressomaskiner, vil Cronometro R i Mozzafiato-varianten være din nye bedste ven i køkkenet. Espressomaskinen fra Rocket Espresso har digital timer samt PID temperaturregulering, der vil sikre dig den bedst mulige kop kaffe hvad end, det er til en americano, cappuccino, en cortado eller bare en helt klassisk espresso.

Derudover har espressomaskinen isoleret varmtvandsbeholder, og du er sikret en god og stabil maskine af høj kvalitet. Den roterende pumpe sørger for en lydsvag samt robust pumpeydelse, der kan tage vand fra den indvendige beholder, eller du kan tilslutte maskinen direkte til vandforsyningen. Mozzafiato er fremstillet i rustfrit stål og fås med sider i enten sort, hvid eller stål.

  • Praktisk PID temperaturregulering
  • Opdateret model med shot timer
  • Rustfrit ståldesign af høj kvalitet
  • Isoleret varmtvandsbeholder

OBS:

Bemærk at denne vare er uegnet til brug uden kalkfri løsning. Kalkfri løsning skal være kalkfrit eller demineraliseret vand, kompatibelt kalkfilter, eller tilsvarende produkt som et egnet til at undgå forkalkningsskader i netop denne vare. Bruger du varen uden kalkfri løsning skal du påregne, at varen ødelægges eller skal repareres inden for kort tid. Du kan ikke reklamere over en sådan skade til os. Vi anbefaler, at du anvender en BWT filterkande.

Fri fragt ved køb for 599 kr.

Delbetal med Santander

Rocket Mozzafiato Evoluzione R – Hvid

Pålidelig og drifsikker espressomaskine i højeste kvalitet!

Mozzafiato, som på dansk betyder ‘betagende’ er afløseren for Cellini. Mozzafiato Evoluzione R er med opdateret højdejusterbare fødder, to sorte manometre til aflæsning af kedel og pumpetryk samt PID (digital styring af kedeltemperatur)

Det er en super-investering at købe en Rocket Espressomaskine – den har en lang, lang levetid (særligt, når kalk holdes på stor afstand). Denne har en isoleret kedel for energibesparelse og høj temperaturstabilitet

Tryk og damp
Maskinen producerer et tryk, der er så kraftigt, at du kan steame mælk samtidig med, at du brygger – uden at miste momentum. Med de to manometre, kan du monitorere henholdsvist kedeltrykket og pumpetrykket.

PID-kontrol
Proportional-Integral-Derivative-kontrol. Dette betyder blot, at kedeltemperaturen bliver styret digtalt. Denne kontrol sikrer altså en bedre stabilitet i temperaturerne.

Vandtilførsel
Mozzafiato Evoluzione R har en vandtank med en kapacitet på 1,8 liter. Hvis du i stedet ønsker at tilslutte den til fast vand, er det også muligt. Det anbefales kraftigt, at en proffesionel fagmand indefor espressudstyr (eks. en VVS’er) installerer espressomaskinen. Det er vigtigt, at godkendte kalkfiltre installeres korrekt – og at de udskiftes, når det er nødvendigt. Generelt er det en god ide udelukkende at bruge kalkfattigt kildevand- eller afkalket vand. Det vil forlænge levetiden!

Vandafløb
Det er også muligt at tilslutte drypbakken til afløb. Kobling og slange medfølger til dette.

Yderligere specifikationer
– Vægt: 30,2 kg
– Dimensioner (BxDxH): 280x425x400 mm.

Specifikationer

Beholder (bønner) Nej

Formalede bønner Nej

Indbygget kaffekværn Nej

Mælkebeholder Nej

Farve Hvid

Højde 40 cm.

Bredde 28 cm.

Dybde 42,5 cm.

Vægt 25,4 kg.

Beholder (vand) 1,8 liter

Effekt 1200 watt

Materiale Rustfrit stål

 

Yderligere information

Vægt 30200 g
Størrelse 42.5 × 28 × 40 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rocket Mozzafiato Evoluzione R, espressomaskine- Hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...