Beskrivelse
Trismoka Gourmet 100
En kaffeblanding til caféer, hjem og kontor med 100% Arabica udelukkende sammensat af den højeste kvalitet Arabica i verden, fra Mellemamerika, Afrika og Indien. Lande som Guatemala, Colombia, Brasilien, Tanzania og Indien giver især denne kaffe sin karakter og er kompetent udvalgt af Trismoka-eksperter. Dette er en sofistikeret og raffineret kaffe til ægte feinschmeckere, med en fremragende cremet og tyk tekstur. Den første smag bemærker du en fyldig og tyk krop, der næsten angriber smagsløgene med en uventet note af kakao, der giver plads til moden frugt, med subtile aromaer af krydderier og citrus. En god vedholdenhed i munden og et meget lavt koffeinniveau.
Trismoka en verden af italiensk espresso kaffe
Velkommen til en verden af udsøgt italiensk espresso med Trismoka! Kafferisteriets lidenskab for kvalitetskaffe skaber en unik oplevelse, der tager dig med på en rejse gennem de autentiske smage af Italiensk espresso. Hos Kaffeexpressen er vi facineret af original Italiensk espresso, og den dedikation der ligger i kafferistningen hos de italienske kafferisterier. Trismoka er alligevel noget særligt, med deres geografiske placering ved Iseosøens bred – beliggende mellem Comosøen og Gardasøen er risteriet noget særligt.
Trismoka Italiensk Espresso: Ægte Lidenskab i Hver Dråbe
Trismoka er et traditionelt italiensk familieejet kafferisteri, som er dedikerede til ristning af kaffe. At producere kaffe er en kunst, som Trismoka har givet videre i over 40 år, fra vores risteriet ved Iseosøens bred, som nu også er en baristaskole og hovedkvarteret i byen Paratico. En naturlig udvikling for en familie, der tidligere som i dag arbejder på at skabe fantastiske espressoer og fremme kaffekulturen. Kafferisteriet har siden etableringen i 1981 altid udviklet sig – men intet har ændret sig. Hver dag søger stifteren, Gino Uberti, hans søn Paolo og os alle andre ansatte efter de bedste kaffebønner. Kaffebønnerne ristes med stor opmærksomhed.
Traditionel Italiensk Ristning:
Trismoka holder fast i den italiensk kaffetradition, når det kommer til ristning og risteprofiler. Bønnerne bliver omhyggeligt ristet for at opnå den perfekte balance mellem aroma, syrlighed og krop. Den traditionelle risteproces giver vores espressoer den karakteristiske italienske profil, som elskes over hele verden.