Trismoka smagspakke- single-origin

556,00 kr.

Spar 57 kr. ved køb af denne sampak.

Trismoka Sampak (4 x 450 gr. single-origin espresso) består af:

1 x dåse af 450 gr Trismoka Panama  (smagsnoter af malt, hibiscus og citrus)

1 x dåse af 450 gr. Trismoka Costa Rica ( smagsnoter af mørk kakao og krydderier)

1 x dåse af 450 gr. Columbia (smagsnoter af abrikos, mørk chokolade og kakao)

1 x dåse af 450 gr. Kilimangiaro (smagsnoter af abrikos og røde blommer)

 

 

11 på lager

Delbetal med Santander
Varenummer (SKU): 324 Kategorier: ,

Beskrivelse

Trismoka Sampak

Vi har lavet en eksklusiv sampak bestående af de 4 bedste kaffer fra Trismokas single-origin serie. I denne pakke får du følgende kaffer:

Trismoka Panama (450 gr).

I Panama spiller kaffe en aktiv social rolle: På kaffeplantagerne er børn ikke ansat til arbejdskraft, for hvem der anvendes et gratis skoleprogram, hovedsagelig sponsoreret af producenter og takket være samarbejdet med deres kunder. Med Panama-kaffen til caféer, hjem og kontor fra Trismoka Single-origin-kollektionen kan der skabes en elegant, fyldig espresso, god balanceret med strejf af kakao, typisk for centralamerikansk vasket kaffe; en maltet smag med blomsterantydninger af hibiscus og citrus.

Trismoka Costa Rica (450 gr).

Tarrazu-regionen i Costa Rica er paradiset for kaffebønder. Højden, den milde temperatur og den konstante luftfugtighed er de ideelle ingredienser til fremstilling af en fremragende kaffe, på plantager, der ofte er små og håndteres på bæredygtighedsbasis. Costa Rica-kaffen til caféer, hjem og kontor, fra Trismoka Single-origin-kollektionen, er den ideelle base til at skabe en førsteklasses kaffe, kendetegnet ved en fyldig krop, med en fin syre, der genererer søde citrusnoter. Den udvidede eftersmag minder mørk kakao og krydderier.

Trismoka Columbia (450 gr)

I Colombia er kaffe basen for økonomi, men også et væsentligt element i dens kultur og folklore. Det er det eneste område, hvor der er etableret en “Zona Cafetera”: en hel geografisk region, hvor plantager er den eneste baggrund i en rejse op til en højde på 2000 meter. Colombia kaffen til caféer, hjem og kontor, fra Trismoka Single-Origin-kollektionen, er en skarp kaffe, med en fyldig krop og medium-høj syrlighed, der til at begynde med giver abrikosmarmelade smagsnoter, der opstår til en elegant note af mørk kakao og chokolade .

Trismoka Kilimangiaro (450 gr)

I den verdensomspændende kaffeproduktion får Afrika mere og mere en hovedrolle. Faktisk repræsenterer kaffeavl i lande som Tanzania en af ​​de første indkomstkilder takket være særligt fordelagtige forhold. På et hovedsagelig lavet af ørkenterritorium skiller bjergene sig ud med deres rige, tropiske vegetation. Med Kilimanjaro-kaffen til caféer, hjem og kontor, fra Trismoka Single-origin-kollektionen, kan der skabes en intens espresso, der viser en fremragende krop kombineret med en subtil syre. Eftersmagen minder moden frugt med aroma af abrikos og rød blomme.

 

Yderligere information

Vægt 2000 g