Lavazza Tierra Columbia, 1000 gr. hele bønner

229,00 kr.

Lavazza Tierra Colombia er en af Lavazzas premium-varianter og er en eksklusiv blanding til når du virkelig vil forkæle dig selv og dine gæster med en overlegen kaffe. En rund og mild, men stadig fyldig, kaffe med en karaterisk sødme og en herlig duft af lime og jasmin. En særdeles velsmagende kaffe, som er svær ikke at holde af.

Denne blanding består af 100% skånsomt, langtidsristede Arabica-bønner fra tre forskellige områder i Colombia, hvor kaffen dyrkes under ordnede forhold og bæredygtige vilkår for både mennesker og natur. Kaffen ligger godt i munden og har noter af tropiske frugter samt en mild eftersmag af nødder, chokolade og sød likør.

Lavazza Tierra Colombia ligger midt på styrkeskalaen og egner sig helt perfekt til en klassisk Café Crema. Den har dog også karakter nok til at slå igennem i mælkebaserede drikke såsom Café Latte og Cappuccino. En aromatisk og harmonisk kaffe med en raffineret syre og masser af fylde. Ren kaffenydelse.

2 på lager

Delbetal med Santander
Varenummer (SKU): 131 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lavazza Tierra Colombia
er en harmonisk og eksklusiv kaffeblend bestående af 100% vasket arabica fra tre forskellige kaffedyrkende områder i Colombia.

Du får en mediumristet kaffe med en rund og mild smag med en karakteristisk sødme samt en god fyldig mundfølelse. Du vil opleve dejlige noter af tropisk frugt kombineret med en smule nødder og chokolade samt en duft med undertoner af lime og jasmin. Eftersmagen er vedvarende med sødmefulde likørnoter.

Lavazza Tierra Colombia består af kaffebønner fra Meta-regionen i Colombia, hvor der pga uroligheder og konflikter ikke er dyrket kaffe over en længere periode. Efterfølgende har Lavazza hjulpet mere end hundrede familier med at genoprette kaffeplantager og skabe bæredygtige arbejdsvilkår.

Dette er en utroligt velsmagende og aromatisk kaffe, der egner sig godt til en espresso såvel som mælkedrikke.

30% af Lavazza Tierra Colombia er Rainforest Alliance certificeret – et internationalt miljømærke, der viser, at der tages hensyn til miljø og bæredygtighed under produktionen. Rainforest Alliance arbejder for at bevare dyreliv og miljø i regnskovene og for at fremme forholdene for arbejdere og lokalsamfundet.

Kendetegn:

Krop: 8/10

Aroma 9/10

Intensitet: 7/10

Syre 6/10

Yderligere information

Vægt 1000 g

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.