Skip to main content

KAFFEVOGN ELLER KAFFEVOGN I RANDERS, VIBORG OG RESTEN AF MIDTJYLLAND

Book kaffevognRing til os nu!

Kaffevogn til bryllup, fødselsdag eller andet arrangement i Randers, Viborg og Midtjylland

Skal du giftes, holde fødselsdag, barnedåb eller afholde et andet privat arrangement i Randers eller omegn har Kaffeexpressen kaffeknallerten eller kaffevognen, der sørger for, at dine gæster får en god kaffeoplevelse. Vores charmerende 3 hjulede kaffeknallerter dækker hele Randers og omegn.

Booker du en kaffevogn eller kaffeknallert til en privat fest i Randers eller omegn kan dine gæster kan vælge frit mellem vores forskellige kaffevarianter, te kakao – og i sommerhalvåret har vi også iskaffe på menuen. Holdes din fest indendørs, eller et andet sted hvor der er begrænset plads har vi også mulighed for at servere kaffe fra vores indendørs rullebarer.

Vi kommer og serverer kaffen i det omfang, som er passende for arrangementer i forhold til antal gæster. Som udgangspunkt kan et selskab på 40-60 gæster få en velsmagende kop kaffe i løbet af 1-1½ time, uden det bliver presset.

Ønsker du at gøre kaffeoplevelsen mere personlig, kan Kaffeexpressen tilbyde at få fremstillet specialdesignede krus og/eller menukort med logo/motiv efter dit valg. Dette er med til at gøre dit arrangement til en mere unik og uforglemmelig oplevelse, for dig og dine gæster.

Prisen afhænger af arrangementets geografiske beliggenhed og antallet af gæster, som skal have kaffe.

Udover kaffe serverer vi økologisk te, varm kakao og chai latte. Ønsker du at supplere serveringen med evt. kage, juice eller lignende, kan dette også lade sig gøre. Husk, at du altid kan kontakte Kaffeexpressen for et uforpligtende tilbud på en kaffevogn eller kaffeknallert i Randers eller omegn.

Book kaffevognRing til os nu!

KAFFEVOGN TIL VIRKSOMHEDS EVENTS I RANDERS, VIBORG OG MIDTJYLLAND

Vores mobile baristakoncept kan bringe kvalitetskaffe til ethvert arrangement: Events, messer, private arrangementer og festivaler– kun fantasien sætter grænsen. Vi serverer kaffe fra vores charmerende kaffeknallerter, kaffevogne eller indendørs kaffebarer til virksomhedsevents i hele Randers og de omkringliggende byer. For tidligere kunder har vi afholdt kaffeevents i forbindelse med Open by night i Randers, hvor vi har udleveret kaffe fra vores kaffeknallert til kunder og andre interesserede, hvilket skaber en øget trafik til den forretning der udleverer kaffen.

Kaffeexpressens setup tiltrækker stor opmærksomhed, som vækker smil og glæde, hvorend vi kommer. Vores dygtige baristaer og vores udvalgte råvarer af højeste kvalitet gør Kaffeexpressen til den oplagte samarbejdsparter til dit kommende event, hvor du ønsker at forkæle dine kunder eller medarbejdere med en kaffeoplevelse i særklasse.

Kaffeexpressens event-koncept kan tilpasses dine ønsker i forhold til dekoration af kaffevognen eller kaffeknallerten efter dine ønsker.

En Kaffeknallert kan eksempelvis anvendes ved lancering af nye produkter, åbning af en ny butik eller blot til at skabe øget synlighed omkring din virksomhed. En kaffeknallert kan også anvendes til interne virksomheds arrangementer lige som Randers Regnskov, der ved flere lejligheder har booket en kaffeknallert i forbindelse med interne kurser og personaledage.

Du har også mulighed for at præge menukortet, så du får de kaffe-, te- og kakaodrikke du ønsker.

Priserne for et event afhænger af tidspunkt, antal gæster og sted. Har du spørgsmål i forhold til at booke en kaffeknallert eller en kaffevogn i Randers skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Book kaffevognRing til os nu!

KAFFEVOGN TIL FESTIVALER, MARDEDER OG STORE ARRANGEMENTER I RANDERS

Ingen Festival, marked eller stort arrangement uden en kaffevogn eller en kaffeknallert fra Kaffeexoressen. Kaffeexpressen er Kaffepartner flere mindre danske festivaler i sommerhalvåret og en langrække markeder, loppemarkeder og julemarkeder. Er du arrangør af markeder, loppemarkeder eller festivaler i Randers, er du velkommen til at kontakte os medhenblik på at lave et samarbejde hvor vores kaffevogne eller kaffeknallerter deltager.

Vi sørger for at gæsterne kan få en kop friskbrygget kaffenydelse, samtidig med at vi spreder en god stemning.

På nuværende tidspunkt leverer vi kaffevogne til Randers madfestival, der afholder en årlig medfestival med fokus på lokale råvarer. Derudover er vi officielle kaffepartnere på Julemarkedet på Rosenholm slot, der afholdes hvert år i november/december.

Vores kaffekoncept kan skræddersyses til jeres behov, hvor vi kan servere kaffe fra en kaffevogn eller en kaffeknallert, vores charmerende kaffeknallerter eller indgå i et samarbejde med festivalens øvrige personale i eksisterende kaffebarer.

Book kaffevognRing til os nu!

KAFFEVOGN TIL MESSER I RANDERS, VIBORG OG OMEGN

En kaffeknallert eller en kaffevogn på din messestand er med til at skabe en stor trafik af besøgende til din messestand, samtidig har du mulighed for at adskille dig fra de øvrige udskillere.

Kaffeexpressen har udviklet et messekoncept, hvor vi stiller en kaffevogn eller en charmerende kaffeknallert op på din messestand, så du kan deltage dine besøgende en kop kaffe.

 

Hos Kaffeexpressen har vi en stor viden om hvordan vores kaffeknallerten eller kaffevognen kan hjælpe med at skabe trafik til din messestand til messer der afholdes i Randers.

Det er samtidigt muligt, at sætte jeres personlige præg på kaffebaren eller knallerten enten i form af kaffekrus med jeres eget logo, indpakning eller foliering af kaffeknallerten, kaffevognen eller rullebaren, samtidig kan vi også designe et menukort med jeres logo.

Ønsker I, at kombinere vores kaffeløsning med andre produkter eksempelvis cookies, croissanter eller andre produkter kan dette aftales.  Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe din med en kaffeknallert til en messe i Randers eller omegn, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller kontakte os for yderligere spørgsmål.

Book kaffevognRing til os nu!

BOOK EN KAFFEKNALLERT I RANDERS

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på et kaffearrangement, skal du udfylde nedenstående formular:

    Se brandingmuligheder >