Skip to main content

DRØMMER DU OM AT BLIVE SELVSTÆNDIG MED EGEN KAFFEKNALLERT?

Få et køreklart koncept og slip for alle bekymringerne!

FÅ DIN EGEN KAFFEKNALLERT OG BLIV EN DEL AF ET STÆRKT KONCEPT MED KUNDER FRA FØRSTE DAG!

Har du en passion for kvalitetskaffe, og drømmer du om at starte din egen mobile café med  en charmerende Piaggio kaffeknallert? Så har du muligheden for at realisere din drøm nu!

Kaffeexpressens franchise koncept er udviklet til dig, der drømmer om et liv som selvstændig med kaffe som omdrejningspunkt. Med en begrænset investing er du hurtigt i gang, og Kaffeexpressen garanterer, at der er kunder fra første dag.

Hos Kaffeexpressen er vi i øjeblikket ved at udvide vores forretning, således at vi udbreder vores geografiske tilstedeværelse i Danmark. Det betyder, at vi lige nu er på udkig efter dig, der ønsker at gøre kaffepassionen til din levevej. Vi har udviklet en franchisemodel som gør, at du som iværksætter kan etablere din egen mobile café med kunder fra første dag. Du vil blive udstyret med en sprit ny trehjulet Piaggio  Ape kafffeknallert, så du er klar til at indtage dit nye distrikt (som består af en række postnumre).

Kaffeexpressen giver dig den nødvendige introduktion og undervisning i kaffebrygning, betjening af knallerten ligesom du introduceres til Kaffeexpessens interne systemer og retningslinjer.

Udover kaffeknallerten og udstyret får du også kaffeevents fra Kaffeexpressen, således at du kun skal fokusere på at levere kaffen. På nuværende tidspunkt garanterer vi, at du gennemsnitligt modtager et kaffeevent pr. måned til en værdi mellem 3.500-15.000 kr. I perioder med få arrangementer har du selv ansvaret for at finde kunder – det kan være via gadesalg, deltagelse i madmarkeder, foodfestivaler mv.

Dine fordele som franchisetager:

 • En salgsfunktion, der arbejder for dig
 • Du kan fokusere 100% på din forretning
 • Du skal ikke bekymre dig om hjemmeside, markedsføring og opsøgende salg
 • Du får sparring og support fra Kaffeexpressen, som understøtter din virksomheds udvikling
 • Du kan få hjælp til administrative opgaver såsom bogføring, løn mv.

Hos Kaffeexpressenen har vi specialiseret os indenfor mobil baristaservice, hvor hovedparten af kunderne er erhvervskunder, der booker os i forbindelse med forskellige events, som f. eks. messer, receptioner, butiksåbninger mv. Det betyder, at vores kunder er professionelle og forventer en høj kvalitet hver gang. Dette stiller særlige krav til dine personlige egenskaber, hvor pålidelighed, handlekraft, et velsoigneret udseende samt imødekommenhed er afgørende for at få succes.

Se flere detaljerSe ledige områder

Du får:

En fuldt udstyret kaffeknallert til rådighed (værdi 135.000 kr)

Pris: 50.000,- + moms

Månedlig FranchiseFee: 5000,- + moms

Markedsføring

Som franchisetager er du omfattet af vores generelle markedsføring og kan også forvente at modtage opgaver af os.

Leverandøraftaler

Kaffeexpressen bliver din leverandør, så du kan nyde godt af stordriftsfordele indenfor alt fra bønner til kaffekrus

https://www.youtube.com/watch?v=KOyg07rJWZQ
Play Video

Se mere om knallerten

Bliv klogere på konceptet

Hvad kan jeg tjene om måneden?

Omsætningen og indtjeningen varierer henover året, med størst omsætning og indtjening ligger i perioden fra forår hen over sommeren og til efteråret. Hos Kaffeexpressen arbejder vi på at skabe aktiviteter hele året rundt. Erfaringerne fra Kaffeexpressen er, at omsætningen varierer fra omkring 10.000 kr. til omkring 120.000 kr. pr. måned. Selvom der er sæsonvariation i omsætningen, er der fortsat mange muligheder for at skabe en god forretning, da der er mulighed for et gadesalg i de fleste danske byer. Kaffeexpressen hjælper med at afsøge hvilke regler, der er for gadesalg i dit distrikt, inden vi indgår en franchiseaftale.

Hvad koster det at komme igang?

Hos Kaffeexpressen har vi gjort meget for at holde prisen på et lavt niveau, så du hurtigt kan komme i gang med at tjene dine egne penge.

Når du indgår en franchiseaftale med Kaffeexpressen, vil du blive opkrævet 6 måneders depositum, svarende til 39.000 kr.

Derudover må du forvente at skulle købe Kaffeexpressens startpakke, som består af de allermest nødvendige (råvarer) produkter såsom krus i forskellige størrelser, rørepinde, kaffebønner, te, kakao mv. Startpakken koster mellem 8-10.000 kr. Så i runde tal skal du forvente at skulle betale omkring 50.000 kr. for at komme i gang med drømmen.

Hvordan får jeg kunder?

Som franchisetager hos Kaffeexpressen leveres gennemsnitligt 1 kunde pr. måned. Derudover er du selv ansvarlig for at skaffe kunder. Kunderne kan komme af mange forskellige kanaler, nogle kommer af sig selv, mens andre kommer via dit netværk. Det er også en god idé at udnytte de dage, hvor du ikke har events til at sælge kaffe på gaden enten på en af byens centrale pladser eller foran indgangen til byens store virksomheder. I løbet af det første og andet år vil du opleve, at det bliver lettere og lettere af finde kunder, fordi du får udbredt kendskabet til din forretning.

Må jeg sælge kaffe på gaden?

Ja, i langt de fleste kommuner findes der et gadesalgsregulativ, som er det regelsæt, der findes for gadesalg i den enkelte kommune. Kaffeexpressen hjælper med at undersøge regler og vilkår for gadesalg i dit distrikt, inden vi indgår en franchiseaftale. I de kommuner, som endnu ikke har et gadesalgsregulativ, går Kaffeexpressen i dialog med kommunen omkring afklaringen af reglerne for gadesalg, hviket vi har gode erfaringer med.

Hvad følger der med i franchiseaftalen?

Som franchisetager hos Kaffeexpressen følger følgende med en aftale:

 • 1 stk. Piaggio Ape 50 ombygget til kaffekaffeknallert med tilhørende Francino espressomaskine og kaffekværn.
 • Uniformspakke som består af 2 stk. polo-shirts, forklæder og jakke.
 • 2 dages baristakursus med introduktion til kaffebrygning, kørsel af kaffeknallert, kasseapparat mv.
 • Kasseapparat (tablet)
 • MobilePay-nummer
 • 1 månedligt event (gennemsnit)
 • Løbende sparring på udvikling af din forretning

Må jeg sælge over hele Danmark?

Nej, som udgangspunkt er dit salg begrænset til dit eget distrikt (bestående af et antal postnumre). Men i forbindelse med store arrangementer og events vil der være behov for, at du deltager på lige fod med øvrige franchisetagere. Det kan eksempelvis være i forbindelse med større festivaler, hvor Kaffeexpressen skal stille med 3-4 kaffeknallerter. Du vil naturligvis blive honoreret for din deltagelse, som hvis du selv havde gennemført arrangementet.

LEDIGE FRANCHISEOMRÅDER:

 • København
 • Nordsjælland
 • Midt-og Sydjælland
 • Vestjylland
 • Fyn og Sønderjylland
 • Århus
 • Midtjylland

ER DU INTERESSERET?

Send en forespørgsel