Skip to main content

KAFFEVOGN I SILKEBORG, RY OG SØHØJLANDET

Book en kaffeknallert- Silkeborg, Ry & SøhøjlandetRing til os

Book en kaffeknallert til dit bryllup, fødselsdag eller anden private højtidelighed – vi dækker Silkeborg, Ry og Søhøjlandet

 

Skal du holde et privat arrangement I Silkeborg, Ry eller Skanderborg, eksempelvis bryllup, konfirmation eller fødselsdag, hvor du ønsker at forkæle gæsterne med en god kaffeoplevelse, er kan du book en af vores kaffeknallerter eller en kaffevogn. Hos kaffeexpressen garanterer vi, at du får en uforglemmelig kaffeoplevelse, når vores professionelle barista eksempelvis serverer en lækker cappuccino fra kaffeknallerten.

 

Vi kommer og serverer kaffen i det omfang, som er passende for arrangementer i forhold til antal gæster. Som udgangspunkt kan et selskab på 40-60 gæster få en velsmagende kop kaffe i løbet af 1-1½ time, uden det bliver presset.

Ønsker du at gøre kaffeoplevelsen mere personlig, kan Kaffeexpressen tilbyde at få fremstillet specialdesignede krus og/eller menukort med logo/motiv efter dit valg. Dette er med til at gøre dit arrangement til en mere unik og uforglemmelig oplevelse, for dig og dine gæster.

Prisen afhænger af arrangementets geografiske beliggenhed og antallet af gæster, som skal have kaffe.

Hos kaffeexpressen har vi stor erfaring med at servere kaffe i forbindelse med bryllupper, eksempelvis udenfor kirken eller i forbindelse med bryllupsreceptionen. Vi gennemfører omkring 15-20 bryllupper i eller omkring Silkeborg hvert år.

Udover kaffe serverer vi økologisk te, varm kakao og chai latte. Ønsker du at supplere serveringen med evt. kage, juice eller lignende, kan dette også lade sig gøre.

Prisen på kaffeservering fra vores kaffeknallert i Silkeborg centrum koster ca. 4000 kr.

Book Kaffeknallert - Silkeborg, Ry & SøhøjlandetRing til os

Book en kaffevogn til dit virksomhedsarrangement i Silkeborg, Ry & Skanderborg

Kaffeexpressen mobile baristakoncept, bestående af en flåde af kaffeknallerter, kaffevogne og rullebarer, bringer kvalitetskaffe til ethvert arrangement i Silkeborg, Ry og Skanderborg: Events, messer, private arrangementer og festivaler– kun fantasien sætter grænsen. Hos Kaffeexpressen har vi udviklet et kaffekoncept målrettet virksomheder, butikker og foreninger i området mellem Silkeborg, Ry og Skanderborg. Vores Kaffeløsninger til events kan eksempelvis anvendes i forbindelse med en virksomhedsreception, butiksåbninger, personalearrangementer eller noget helt andet- kun fantasien sætter grænser.

Ved at anvende en af kaffeexpressens kaffeknallerter eller kaffevogne til eksempelvis til butiksåbning har du mulighed for at skabe opmærksomhed og synlighed omkring din forretnings eller virksomhed. Der er mulighed for at dekorere vores kaffeknallerter og kaffevogne med jeres logo, slogans eller andet, som bidrager til jeres markedsføring.

Måske kender du allerede Kaffeexpressen eller har set vores kaffeknallerter og kaffevogne i Silkeborg, Ry eller Skanderborg. Vi har en række gode samarbejdspartnere eksempelvis samarbejder vi med FDM Jyllandsringen og Outdoorfestivalen.

Priserne for et event afhænger af tidspunkt, antal gæster og sted. Ønsker du eksempelvis at afholde et event af 4 timers varighed er prisen for fribar 5.200 kr. ekskl. Moms.

Book Kaffeknallert - Silkeborg, Ry og SøhøjlandetRing til os

KAFFEKNALLERT ELLER KAFFEVOGN TIL FESTIVALER I SILKEBORG, RY OG SKANDERBORG

Kaffeexpressen leverer kaffeknallerter og kaffevogne til flere festivaler i Silkeborg, Ry og Skanderborg området Vi sørger for at festivalsgæsterne kan få en kop friskbrygget kaffenydelse, samtidig med at vi spreder en god stemning. Vores festivalskoncept kan skræddersyses til festivalens behov, hvor vi kan servere kaffe fra en salgsvogn, vores charmerende kaffeknallerter eller indgå i et samarbejde med festivalens øvrige personale i eksisterende kaffebarer.

Kontakt os, hvis du er festivalarrangør eller planlægger en større begivenhed i Silkeborg, Ry eller Skanderborg med mange deltagere, så kan vi lave en konkret aftale om hvordan vi kan servere kaffe til arrangementets deltager. Vi laver aftaler med direkte salg til arrangementets deltagere, og vi indgår også aftaler som underleverandør til en samlet fadevarelevrøndør. Vores kaffevogne og kaffeknallerter kan dekorers så de passer inde i alle setup. Vi har en række gode samarbejdspartnere på store events i omkring Silkeborg blandt andet; Outdoorfestivalen i Ry, FDM Jyllandsringen, DGI Østjylland hvor er leverandør til mountainbike events.

Book Kaffeknallert- Silkeborg, Ry & SøhøjlandetRing til os

FÅ FLERE BESØGENDE PÅ DIN MESSESTAND MED EN KAFFEKNALLERT- SILKEBORG, RY & SKANDERBORG

Skal din virksomhed deltage i en messe, hvor I ønsker at adskille jer fra de øvrige messedeltagere, har Kaffeexpressen det rette koncept. Kaffeexpressen har udviklet et messekoncept til virksomheder i Silkeborg, Ry og Søhøjlandet, hvor vi serverer økologisk frisbrygget kaffe fra vores charmerende Kaffeknaller, en kaffevogn eller en rullebar, så du kan tilbyde dine messegæster en god kop kaffe og samtidig tiltrække flere gæster til din messestand.

Det er samtidigt muligt, at sætte jeres personlige præg på kaffebaren eller knallerten enten i form af unikke kaffekrus med jeres eget logo, indpakning eller foliering af kaffebaren, eller vi kan designe et menukort med jeres logo.

Ønsker I, at kombinere vores kaffeløsning med andre produkter eksempelvis cookies, croissanter eller andre produkter kan dette aftales.

Book Kaffeknallert- Silkeborg, Ry & SøhøjlandetRing til os

LAV EN FORESPØRGSEL

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på et kaffearrangement, skal du udfylde nedenstående formular:

    Se brandingmuligheder >