Skip to main content
Lidt om os

OM KAFFEEXPRESSEN

Kaffeexpressen er et mobilt baristakoncept, der serverer velsmagende økologisk kaffe, te og kakao til messer, events, festivaller og private arrangementer. Vi kombinerer vores passion for velsmagende kaffe med god kundeservice, så vi kan give folk på farten, til events, messer og festivaller en kaffeoplevelse.
Ambitionerne med Kaffeexpressen er, at udbrede god kaffe i Danmark. Derfor lægger vi vægt på kvalitet i alt hvad vi gør, lige fra anvendelse af danskristede økologiske kaffebønner til anvendelse af professionelt baristaudstyr, af den bedste kvalitet.

Hos Kaffeexpressen er vi i øjeblikket 5 baristaer, som alle har en fælles passion for at give dig og dine gæster en kaffeoplevelse, der vil blive husket. Foruden vores mobile baristaservice har vi også en webshop, hvor du blandet andet finder alt fra Espressomaskiner, kaffekværne til barisatudstyr og kaffebønner. For vores erhvervskunder tilbyder vi også kaffemaskiner til erhverv, hvor vi også tilbyder serviceaftaler og leasingaftaler.
Er du interesseret i at booke en kaffeknallert eller en mobil barista på Sjælland, har et tæt samarbejde med Sweetstreet.dk

Vores værdier

KAFFEEXPRESSEN STÅR FOR

Vi har en holdning til vores samfundsansvar, derfor har vi en politik for, hvordan vi arbejder med social ansvarlighed i Kaffeexpressen. Vores holdning er, at vi skal bidrage til at gøre verden til et bedre sted ved at vælge økologiske og fairtradede råvarer, samtidig med at vi tilstræber at anvende genanvendelige krus og emballage.

Vi har alle et ansvar

SOCIAL ANSVARLIGHED

Vi har en holdning til vores samfundsansvar, derfor har vi en politik for, hvordan vi arbejder med socialt ansvar i Kaffeexpressen. Vores holdning er, at vi skal bidrage til at gøre verden til et bedre sted ved vælge økologiske og fairtradede råvarer, samtidig med at vi tilstræber at anvende genanvendelige og nedbrydelige krus og emballage. Via vores bevidste valg med at anvende økologiske råvarer såsom kaffebønner, te, mælk og sirup er vi med til at sikre, at vi ikke overbelaster miljøet. samtidig med at de økologiske råvarer efter vores mening har en bedre smag. Vores fairtraidede kakao og kaffe er med til at give bønderne i producentlandende nogle højere råvarepriser og bedre vilkår end de ellers vil have haft- det er vigtigt for os!

SPECIFIKATIONER

Vil du vide mere om vores knallerter?

Se yderligere detaljer