Skip to main content

BOOK EN KAFFEVOGN I ÅRHUS

Book vognRing til os

BOOK EN KAFFEKNALLERT TIL DIN FEST I ÅRHUS

Skal du holde et privat fest i Århus eksempelvis bryllup, konfirmation eller fødselsdag, hvor du ønsker at forkæle gæsterne? Så book en kaffevogn eller kaffeknallert hos Kaffeexpressen.

 

Afholder du dit arrangement i Århus Centrum kommer vi kørende i vores charmerende italienske kaffeknallerter, hvorfra dine gæster kan vælge frit mellem vores forskellige kaffevarianter. Vi kommer og serverer kaffen i det omfang, som er passende for arrangementer i forhold til antal gæster. Som udgangspunkt kan et selskab på 40-60 gæster få en velsmagende kop kaffe i løbet af 1-1½ time, uden det bliver presset. Hos kaffeexpressen har vi stor erfaring med at servere kaffe fra en af vores kaffeknallerter til bryllupper, runde fødselsdage og barnedåber i Århus og de omkringliggende byer. Hvis du mangler inspiration til hvordan du kan indtænke en kaffeknallert eksempelvis i forbindelse med bryllupsreceptionen må du endelig sige til, så kan vi hjælpe dig.

Ønsker du at gøre kaffeoplevelsen mere personlig, kan Kaffeexpressen tilbyde at få fremstillet specialdesignede krus og/eller menukort med logo/motiv efter dit valg. Dette er med til at gøre dit arrangement til en mere unik og uforglemmelig oplevelse, for dig og dine gæster.

Prisen afhænger af arrangementets geografiske beliggenhed og antallet af gæster, som skal have kaffe.

Book kaffevogn eller kaffeknallert i ÅrhusRing til os

BOOK EN KAFFEKNALLERT TIL DIN VIRKSOMHED I ÅRHUS

Hos Kaffeexpressen har vi udviklet et mobilt kaffekoncept, som henvender sig til virksomheder i Århus og de omkring liggende byer. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at sammentænke en af vores kaffeknallerter eller kaffevogne med branding af din virksomhed. Kaffeexpressens eventkoncept kan anvendes i mange sammenhænge lige fra butiksåbninger, receptioner, interne personaledage og konferencer.

Det unikke ved Kaffeexpressens mobile barista koncept er, at vi kan bidrage med at tiltrække opmærksomhed omkring dit brand og din virksomhed – dette kan eventuelt ske via inddækning af en kaffeknallert, så den matcher din virksomheds farver, logo og slogan. Derudover kan vi servere kaffen i kopper med din virksomheds logo. Kaffeexpressens evnetkoncept er meget anvendt i Århus, hvor vi blandt andet tidligere har hjulpet Shaping New Tomorrow i forbindelse med deres butiksåbning på Store torv i Århus centrum. Eller i forbindelse med Danske Banks rekrutteringsindsatser på Århus Universitet og et hav af andre events for virksomheder i Århus. Omdrejningspunktet for alle vores arrangementer i Århus er, at vi stiller med professionelle baristaer der serverer kaffen fra en kaffevogn, kaffeknallert eller en rullende café. Så hvis du er på udkig efter en kaffevogn til dit næste arrangement i Århus, skal du endelig kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Book en kaffevogn eller kaffeknallert i ÅrhusRing til os

KAFFEVOGNE TIL FESTIVALER OG SPORTARRANGEMENTER I ÅRHUS

Kaffeexpressen leverer kaffevogne og kaffeknallerter til mindre festivaler og større sportsbegivenheder i Århus og omeng. Vi sørger for at festivalsgæsterne kan få en kop friskbrygget kaffenydelse, samtidig med at vi spreder en god stemning. Vi samarbejder blandt andet med DGI Østjylland som hvert år afholder en større Mountain bike festival, der afholdes over tre dage. Under hele festivalen sørger vi for, at deltagere og tilskuere kan slukke kaffetørsten ved en af vores kaffeknallerter.

Vores festivalskoncept kan skræddersyes til festivalens behov, hvor vi kan servere kaffe fra en salgsvogn, vores charmerende kaffeknallerter eller indgå i et samarbejde med festivalens øvrige personale i eksisterende kaffebarer. Så er du arrangør af en større begivenhed (med mere end 1000 deltagere) er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning så dine gæster kan få kaffe under hele festivalen eller sportsarrangementet.

Book en kaffevogn eller kaffeknallert i ÅrhusRing til os

EN KAFFEKNALLERT TIL MESSER I ÅRHUS

Skal din virksomhed deltage i en messe der afholdes i Århus? Og  I ønsker at adskille jer fra de øvrige messedeltagere? Kan du svare ja til disse to spørgsmål så har Kaffeexpressen det rette koncept. Kaffeexpressen har udviklet et messekoncept, hvor vi serverer kaffe fra en charmerende kaffeknallert til dine messegæster og kunder. Grundlæggende tilbyder Kaffeexpressen at servere kaffe fra en kaffevogn, kaffeknallert eller en rulle bar på din messestand, hvis messen afholdes i Århus eller en omkringliggende by. Ved at servere kaffe på din messestand kan du tilbyde messedeltagere og kunder en kop lækker friskbrygget baristakaffe, og mens de nyder kaffen kan du skabe kontakt- og etablere nogle nye forretningsrelationer. Uanset om du vælger at booke en kaffevogn eller en kaffeknallert, kan de designes så den sender det budskab som du ønsker at kommunikere til dine kunder, vi kan blandt andet inddække vores kaffeknallert i folie med dit logo, servere kaffen i kaffekopper med dit logo og meget mere. Ønsker du at servere kage sammen med kaffen kan dette også lade sig gøre. Kaffeexpresssen dækker hele Århus i forhold til messer. Vi har tidligere deltaget i uddannelsesmesser i Ridehuset, Bas under buen og mange flere events i Århus området.

Book en kaffevogn eller kaffeknallert i ÅrhusRing til os

LAV EN FORESPØRGSEL

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på et kaffearrangement, skal du udfylde nedenstående formular:

    Se brandingmuligheder >