Skip to main content

PERSONLIG BRANDING

Gør en ekstra indsats til dit næste event,
og sæt dit helt eget personlige præg

Se brandingmulighederModtag uforpligtende tilbud

Brandingmuligheder

Skil dig ud fra mængden med personlig branding på vores kaffeknallerter. Form dit eget personlige præg med logo-print i kaffen, banner og menukort. Disse elementer danner rammerne for en sammenhængende brandoplevelse, der skiller sig ud – både for virksomheder og private arrangementer.

Logo print i kaffen

Branding på kopper

Menukort på bagklap

Banner på knallert

Brewed ink
(logo print i kaffen)

Forvandel en friskbryggede latte til dit helt eget kunstværk.

Overrask og glæd dine gæster ved at tilbyde en unik oplevelse med personligt designede logo-print på deres friskbryggede latte. Vores avancerede printer kan skabe perfekte designs på blot 10 sekunder, og med en kapacitet på 100 prints til 1200 kr. samt lang holdbarhed af printet, er der rig mulighed for at skabe en mindeværdig atmosfære ved dit næste arrangement – både for virksomheder og private arrangementer.

Vores printer anvender plantebaserede ekstrakter for at udskrive billeder med imponerende detaljer og kvalitet.

Play Video

Se video

Modtag uforpligtende tilbud

Branding på kopper

Få dit eget logo på kopperne til dit arrangement. Det giver en ekstra wow-faktor hos dine gæster. Prisen er 4,6 kr. pr. kop.

Priserne variere afhængigt af antal og størrelsen af arrangementet, kontakt os endelig og lad os finde din endelige pris.

Modtag uforpligtende tilbud

BOOK EN MOBIL BARISTASERVICE

Er du interesseret i, at booke en kaffeknallert, kaffevogn eller rullebar så udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med en knivskarp pris.

Se også vores andre udlejningsmuligheder her.

    Se brandingmuligheder >