Handels- og leveringsbetingelser for KaffeExpressen Booking

Parterne i aftalen er Kaffeexpressen ApS, som fremover vil blive omtalt som udlejer, og kunden hos Kaffeexpressen ApS, som fremover vil blive omtalt som lejer. Det er mellem parterne aftalt at nedenstående vilkår er gældende for aftalen.

1. Tid og sted

Baristalejen finder sted efter nærmere aftale, jf. online booking.

2. Betaling

Prisen for Lejen  er aftalt ifm. online booking.

Udlejer fremsender første faktura indenfor 3 hverdage, hvorefter flg. betalingsbetingelser er gældende:

  • 1. rate på 50% af det samlede beløb betales 7 dage efter bestillingsdato
  • 2. rate på 50% af det samlede beløb betales 7 dage efter arrangementet er afholdt

Udlejningen af baristaer til events, messer og private arrangementer er som aftalt ved online booking. Udlejningens varighed varierer fra en enkelt time til 8 timers varighed, men ønskes ekstra timer kan disse tilkøbes fra 1400 kr./timen ekskl. Moms.

Informeres udlejer om dette ønske inden fakturering er fuldført, vil denne ekstra opkrævning blive faktureret sammen med næstkommende faktura.

Informeres udlejer først om dette på dagen, fremsendes en faktura efter endt udlejning.

3. Aflysning eller afbrydelse

Lejers aflysning af kørslen vil ikke medføre refusion af det indbetalte beløb (1. rate), med mindre udlejer holdes skadesløs som følge af ny aftale med tredjepart om udlejning.

Udlejers aflysning skal ske med længst mulig varsel. Aflysning kan forekomme som følge af nedenstående:

  • Tekniske fejl på kaffeknallert eks. punktering.
  • Eller andre, lignende forhold.

Ved nedbrud refunderes beløbet svarende til de resterende timer af udlejningen.

Udlejer forpligter sig til at tilbagebetale forudbetaling, i tilfælde af udlejer aflysning.

Lejer afstår ved sin online booking ethvert krav som følge af udlejer aflysning.

4. Generelle betingelser

Lejer er ansvarlig for at samtlige deltagere er bekendtgjort med nærværende kontrakts indhold.

Udlejer er ansvarlig for at drage omsorg for at alle nødvendige godkendelser og tilladelser er indhentet, samt at kaffeknallerter, bryggeudstyr mv. er mekanisk efterset, og klar til brug ved starttidspunktet.

5. Fortrydelsesret

Lejer kan fortryde den indgåede aftale efter Forbrugerlovens §17.

Fortrydelsesfristen er 14 dage, og regnes som udgangspunkt fra den dag aftalen er indgået ifm. online booking.


Lejer accepterer desuden at modtage relevant materiale fra udlejer, hvilket inkluderer tilbud på ekstra ydelser ifm. Kaffearrangementer, events og relevante tilbud o.l. Lejer kan til enhver tid frasige sig denne mulighed.

Handels- og leveringsbetingelser for KaffeExpressen.dk

1. Bestilling

Der kan bestilles varer hos Kaffeexpressen.dk via hjemmesiden 24 timer i døgnet. Vi leverer i hele Danmark.

Varer bestilt på nettet bliver afsendt med GLS eller Post Danmark men kan også afhentes på vores adresse efter aftale.

2. Betaling

Betaling kan foretages via Visa-Dankort/Mastercard/bankoverførsel.

Når du bestiller din ordre hos os, vil der blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre. Beløbet vil først blive trukket fra din konto, når din ordre er afsendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Ved andre former for betaling end kortbetaling, skal vi kunne se at pengene er indsat på vores konto, inden vi sender ordren afsted.

3. Priser

Alle priser er både eksklusiv og inklusive moms og andre afgifter.

Når du lægger en vare i kurven, vil totalprisen blive opdateret.

4. Udsolgte varer

Skulle en vare være udsolgt vil Kaffexpressen.dk lade varen udgå af din bestilling. Kaffeexpressen.dk vil dog altid kontakte dig ved udsolgte varer med henblik på levering af et andet tilsvarende produkt, afventning af ny levering eller evt. annullering af ordren.

5. Levering

Pakker leveres via GLS eller POST Nord.

Vi gør opmærksom på at det ikke er muligt at gennemfører køb i shoppen under 50 kr. – med mindre det afhentes hos Kaffeexpressen.dk

Fragtprisen er 39 kr i Danmark.

VED FORSENDELSER DER KOMMER RETUR TIL OS PGA. MANGLENDE NAVN ELLER TYDELIG BESKRIVELSE AF HVEM DER BOR PÅ ADRESSEN, VIL GENSENDESE AF ORDREN STÅ FOR BESTILLERS EGEN OMKOSTNING.

6. Reklamationsret

Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at levere fejlfrie varer, men der kan undtagelsesvis opstå en fejl.

Hvis du ved modtagelsen konstatere at en vare er defekt eller fejlleveret, beder vi dig kontakte os på kontaktaffeexpressen.dk.

Hvis du kontakter os inden 3 hverdage fra modtagelse, anser vi beskadigelsen for rettidigt anmeldt.

HUSK

– Tag ikke indholdet i brug.
– Gem alt emballage – både den indre og den ydre emballage – indtil sagen er afsluttet.
– Lad ikke andre transportere pakken.

Tag billeder af pakken og send dem til os. Der skal være billeder af:
– Pakkens udvendige flader.
– Den samlede indvendige beskyttelse.
– De skadede varer.
– GLS-labelen/Postnord-Lablen skal være synlig på et af billederne.

Desuden er der ikke fortrydelses- eller returret på personlige kundebestillinger. Vejledningen findes under produktet. Hvis vi vurderer at vejledningen er fulgt, vil du få tilbudt et nyt produkt tilsvarende det, du bestilte.

Kaffeexpressen.dk dækker evt. portoomkostningerne i forbindelse med en reklamation/fejllevering ved forsendelse via GLS eller Post Danmark.

7. Returnering/fortrydelse

Som privat kunde har du 14 dages fortrydelsesret ved handel via nettet. Ved brug af fortrydelsesret betales portoen af kunden.

Ved returnering skal varerne fremstå i samme stand som ved modtagelse, hvilket er ensbetydende med, at stof, der er klippet i, ikke kan returneres. De produkter som er emballeret, skal ligeledes returneres i originalemballagen og i en stand, som gør videresalg muligt.

Ved returnering er det kundens ansvar at indpakningen er tilstrækkelig til at beskytte varen. Hvis en vare er skadet under fragt til Visuel.nu, påhviler ansvaret her for kunden.

8. Persondata

Når man foretager sig en bestilling på Kaffeexpressen.dk så har jeg behov for dine oplysninger i form af navn, adresse, telefonnummer samt e-mail, for at bestillingen kan leveres til dig. Endvidere kan e-mail bruges til nyhedsmail hvis dette accepteres ved oprettelse af login. Nyhedsmail fremsendes 1-4 gange pr. mdr.

Alle de oplysninger, Visuel.nu registrerer for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Oplysningerne som kunder giver, bliver ikke solgt, videregivet eller på anden måde overdraget. Visuel.nu registrere heller ikke personfølsomme oplysninger.

9. Ansvarsbegrænsning og forbehold:

Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Priserne er kun gældende i Danmark.

Visuel.nu påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand. I det omfang Visuel.nu er ansvarlig overfor køberen, er Kaffeexpressen.dk´s ansvar begrænset til direkte tab og omfatter således ikke indirekte tab, såsom tabt arbejdsfortjeneste, driftstab med mere.

Kaffeexpressen.dk påtager sig intet ansvar for, at produkter købt hos os passer sammen med produkter købt andetsteds.

Ved forkert behandling af varen bortfalder returretten. Skader på maskiner, tekstiler eller personer, er ligeledes på brugerens ansvar.

Desuden påtager Kaffeexpressen.dk sig ikke ansvar for tilfælde af allergiske reaktioner eller overfølsomhed i forbindelse med produkterne.

Ingen af ovennævnte forbehold kan dog tilsidesætte dansk købelov.

10. Ændringer

Kaffeexpressen.dk forbeholder sig ret til at ændre disse handelsbetingelser uden forudgående varsel. Du vil i givet fald blive bedt om at bekræfte, at du accepterer de nye betingelser.

11. Lovvalg og værneting

Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved den Danske domstol.

12. Kundeservice

Kaffeexpressen.dk´s kundeservice kan kontakes på mail ved at skrive til kontakt@kaffeexpressen.dk. E-mails vil blive besvaret indenfor 48 timer på hverdage.

13. Selskabsoplysninger

Kaffeexpressen ApS
Smallegade 11
DK-9520 Skørping
Cvr: 39207087
kontakt@kaffeexpressen.dk
Tlf.: 71991041

14. Aftaler

Alle aftaler indgås på dansk.

15. Bestillingsoversigt og faktura

Når man har foretaget en bestilling på Kaffeexpressen.dk, modtager man en ordrebekræftelse pr. mail der giver et overblik over bestillingen. Når ordren er pakket, og afsendt vil du modtage en faktura på din bestilling.

16. Kaffeexpressen.dk gør brug af cookies

Når du besøger vores hjemmeside, registrerer vi hvilke sider der bliver besøgt mest, hvor mange der besøger os samt hvilke produkter som er mest populære. Denne information er fortrolig hos os og bruges udelukkende til at gøre hjemmesiden bedre og mere effektiv.