Skip to main content

KAFFEVOGN I AALBORG OG HELE NORDJYLLAND

Book Kaffevogn i Aalborg og hele NordjyllandRing til os

KAFFEKNALLERT TIL BRYLLUP, KONFIRMATION ELLER PRIVAT FEST I AALBORG OG NORDJYLLAND

Med Kaffeexpressens base i Aalborg, dækker vi hele Aalborg og det øvrige Nordjylland med kaffeknallerter, kaffevogne og rullende kaffebarer til alle typer af private arrangementer lige fra bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage med videre.

Hos Kaffeexpressen har vi kaffeknallerter og kaffevogne med professionelle baristaer, der kan bidrage til at skabe gode kaffeoplevelser for dig og dine gæster. Du kan blandt andet vælge at få serveret kaffen til dit bryppul, fødselsdag eller barnedåb fra en af vores charmerende kaffenallerter, som bringer et smil på de flestes læber uanset hvor vi kommer. Holder dit private arrnagement i Aalborg centrum eller en af de omkringliggende byer kommer vi kørende i kaffeknallerten direkte til arrnagementet. Afholdes arrnagementet i byer med en afstand længere end 20 km. Fra Aalborg fragter vi vores kaffeknallerter på en trailer.

Hos kaffeexpressen serverer vi kaffe fra vores kaffevogne omkring 25-30 gange i løbet af året i Nordjylland, derfor kan vi garanterer et kaffekoncept der er gennemtestet. Vi har let ved at tilpasse vores setup således at du eksempelvis kan servere kaffe til dine gæster udenfor kirken, i forbindelse med bryllupsrecptionen eller som en del af bryllupsfesten i løbet af aftenen. Mulighederne er mange, og vi har prøvet det meste, så hvis du mangler inspiration til hvordan du kan indtænke en kaffekanllert til dit bryllup må du endelig kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Vi kommer og serverer kaffen i det omfang, som er passende for arrangementer i forhold til antal gæster. Som udgangspunkt kan et selskab på 40-60 gæster få en velsmagende kop kaffe i løbet af 1-1½ time, uden det bliver presset.

Ønsker du at gøre kaffeoplevelsen mere personlig, kan Kaffeexpressen tilbyde at få fremstillet specialdesignede krus og/eller menukort med logo/motiv efter dit valg. Dette er med til at gøre dit arrangement til en mere unik og uforglemmelig oplevelse, for dig og dine gæster.

Prisen afhænger af arrangementets geografiske beliggenhed og antallet af gæster, som skal have kaffe. Hos kaffeexpressen er transporten af kaffeknallerterne indenfor Aalborg gratis, mens vi opkræver et mindre transportgebyr for arrangementer i det øvrige Nordjylland.

Udover kaffe serverer vi økologisk te, varm kakao og chai latte. Ønsker du at supplere serveringen med evt. kage, juice eller lignende, kan dette også lade sig gøre. Husk, at du altid kan kontakte Kaffeexpressen for et uforpligtende tilbud på en kaffevogn eller kaffeknallert i Aalborg eller omegn.

Book Kaffeknallert i AalborgRing til os

KAFFEVOGN TIL RECEPTION, BUTIKSÅBNING ELLER SOMMERFEST I AALBORG OG NORDJYLLAND

Kaffeexpressens kaffeknallerter og kaffevogne kan bringe kvalitetskaffe til ethvert virksomhedsarrangement uanset om arrangementet afholdes i Aalborg, Hjørring eller en anden Nordjysk by – Kaffeexpressen dækker hele Nordjylland

Vi serverer kaffe fra vores charmerende kaffeknallerter, kaffevogne eller indendørs kaffebarer til virksomhedsevents i hele Nordjylland med udgangspunkt i vores base i Aalborg.

For tidligere kunder har vi afholdt kaffeevents i forbindelse med Open by night i Aalborg City, hvor vi har udleveret kaffe fra vores kaffeknallert til kunder og andre interesserede, hvilket skaber en øget trafik til den forretning der udleverer kaffen. Derudover kan nævnes et hav af virksomhedsevents, hvor Kaffeexpressens Kaffeknallerter har været en del af eventet. Eksempelvis kan nævnes butiksåbningen af Shaping New Tomorrow, jubilæum hos TL Byg, Fredagsbar hos Storm Advokatfirma mange andre virksomhedsevents.

Kaffeexpressens setup tiltrækker stor opmærksomhed, som vækker smil og glæde, hvorend vi kommer. Vores dygtige baristaer og vores udvalgte råvarer af højeste kvalitet gør Kaffeexpressen til den oplagte samarbejdspartner til dit kommende event, hvor du ønsker at forkæle dine kunder eller medarbejdere med en kaffeoplevelse i særklasse.

Kaffeexpressens event-koncept kan tilpasses dine ønsker i forhold til dekoration af kaffevognen eller kaffeknallerten efter dine ønsker.

En Kaffeknallert kan eksempelvis anvendes ved lancering af nye produkter, åbning af en ny butik eller blot til at skabe øget synlighed omkring din virksomhed. En kaffeknallert kan også anvendes til interne virksomheds arrangementer lige som Danske Bank, der ved flere lejligheder har booket en kaffeknallert i forbindelse med interne kurser og personaledage.

Du har også mulighed for at præge menukortet, så du får de kaffe-, te- og kakaodrikke du ønsker.

Priserne for et event afhænger af tidspunkt, antal gæster og sted. Har du spørgsmål i forhold til at booke en kaffeknallert eller en kaffevogn i Aalborg eller en anden Nordjysk by skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Book Kaffeknallert i AalborgRing til os

KAFFEVOGN TIL FESTIVALER OG STORE EVENTS I AALBORG OG NORDJYLLAND

Ingen Festival, marked eller stort arrangement uden en kaffevogn eller en kaffeknallert fra Kaffeexoressen. Kaffeexpressen er Kaffepartner flere mindre danske festivaler i sommerhalvåret og en langrække markeder, loppemarkeder og julemarkeder. Er du arrangør af markeder, loppemarkeder eller festivaler i Aalborg, er du velkommen til at kontakte os med henblik på at lave et samarbejde hvor vores kaffevogne eller kaffeknallerter deltager.

Vi sørger for at gæsterne kan få en kop friskbrygget kaffenydelse, samtidig med at vi spreder en god stemning.

På nuværende tidspunkt leverer vi kaffevogne til Aalborg Halvmarathon, Walkin Nordjylland, Hjallerup marked . Derudover er vi officielle kaffepartnere på Julemarkedet på Rosenholm slot, der afholdes hvert år i november/december.

Vores kaffekoncept kan skræddersyses til jeres behov, hvor vi kan servere kaffe fra en kaffevogn eller en kaffeknallert, vores charmerende kaffeknallerter eller indgå i et samarbejde med festivalens øvrige personale i eksisterende kaffebarer.

Book vognRing til os

KAFFEKNALLERT MED BRANDING TIL MESSER I AALBORG OG NORDJYLLAND

Skal du deltage i en Messe i Aalborg eller Nordjylland? Så bør du booke en kaffeknallert fra Kaffeexpressen, så vi kan servere kaffe til messedeltagerne fra din stand. Kaffe serveret fra en af vores kaffeknallerter på din stand, vil give dig maksimal trafik til din stand, samtidig med, at du kan få meget branding i forbindelse med kaffeserveringen – eksempelvis kan vi inddække vores kaffeknallert eller rullebar med dit logo, anvende krus med dit logo og meget mere.

Kaffeexpressen har udviklet et messekoncept, hvor vi stiller en kaffevogn eller en charmerende kaffeknallert op på din messestand, så du kan deltage dine besøgende en kop kaffe. Mens de besøgende venter på, at vores barista brygger en cappuccino, har du muligheden for at etablere kontakt og igangsætte en samtale med en potentiel kunde.

Hos Kaffeexpressen har vi en stor viden om hvordan vores kaffeknallerten eller kaffevognen kan hjælpe med at skabe trafik til din messestand til messer der afholdes i eksempelvis AKKC (Aalborg Kultur og Kongres Center), Gigantium eller andre steder.

Vi deltager eksempelvis altid i den årlige bryllupsmesse, der afholdes i AKKC i løbet af januar/februar måned, hvor kommende brudepar kan få inspiration til bryllupet. Derudover deltager vi også i 3-4 andre store messer i Aalborg i løbet af året.

Det er samtidigt muligt, at sætte jeres personlige præg på kaffebaren eller knallerten enten i form af kaffekrus med jeres eget logo, indpakning eller foliering af kaffeknallerten, kaffevognen eller rullebaren, samtidig kan vi også designe et menukort med jeres logo.

Ønsker I, at kombinere vores kaffeløsning med andre produkter eksempelvis cookies, croissanter eller andre produkter kan dette aftales.  Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe din med en kaffeknallert til en messe i Aalborg eller Nordjylland, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller kontakte os for yderligere spørgsmål.

Book Kaffeknallert til messe i AalborgRing til os

LAV EN FORESPØRGSEL

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på et kaffearrangement, skal du udfylde nedenstående formular:

    Se brandingmuligheder >