Skip to main content

KAFFEVOGN I HERNING, HOLSTEBRO & SKIVE

Book vognRing til os

KAFFEKNALLERT TIL PRIVAT FEST I HERNING, HOLSTEBRO ELLER SKIVE.

Skal du holde et privat arrangement I Herning, Holstebro eller Skive, eksempelvis bryllup, konfirmation eller fødselsdag, hvor du ønsker at forkæle gæsterne med en god kaffeoplevelse, er kan du book en af vores kaffeknallerter eller en kaffevogn. Hos kaffeexpressen garanterer vi, at du får en uforglemmelig kaffeoplevelse, når vores professionelle barista eksempelvis serverer en lækker cappuccino fra kaffeknallerten.

 

Vi kommer og serverer kaffen i det omfang, som er passende for arrangementer i forhold til antal gæster. Som udgangspunkt kan et selskab på 40-60 gæster få en velsmagende kop kaffe i løbet af 1-1½ time, uden det bliver presset.

Ønsker du at gøre kaffeoplevelsen mere personlig, kan Kaffeexpressen tilbyde at få fremstillet specialdesignede krus og/eller menukort med logo/motiv efter dit valg. Dette er med til at gøre dit arrangement til en mere unik og uforglemmelig oplevelse, for dig og dine gæster.

Prisen afhænger af arrangementets geografiske beliggenhed og antallet af gæster, som skal have kaffe.

Hos kaffeexpressen har vi stor erfaring med at servere kaffe i forbindelse med bryllupper, eksempelvis udenfor kirken eller i forbindelse med bryllupsreceptionen. Vi gennemfører omkring 15-20 bryllupper i eller omkring området mellem Herning, Holstebro og Skive hvert år.

Udover kaffe serverer vi økologisk te, varm kakao og chai latte. Ønsker du at supplere serveringen med evt. kage, juice eller lignende, kan dette også lade sig gøre.

Prisen på kaffeservering fra vores kaffeknallert i Herning, Holstebro eller Skive koster ca. 4000 kr.

Hos Kaffeexpressen kan vi skabe gode kaffeoplevelser med vores charmerende kaffeknallerter eller mobile kaffebarer i Herning, Holstebro og Skive.

BOOK EN KAFFEVOGN I HERNING, HOLSTEBRO ELLER SKIVERing til os

BOOK EN KAFFEVOGN TIL DIT VIRKSOMHEDS ARRANGEMENT I HERNING, HOLSTEBRO ELLER SKIVE.

Hos Kaffeexpressen har vi udviklet et mobilt kaffekoncept, som henvender sig til virksomheder i Herning, Holstebro eller Skive og de omkringliggende byer. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at sammentænke en af vores kaffeknallerter eller kaffevogne med branding af din virksomhed. Kaffeexpressens eventkoncept kan anvendes i mange sammenhænge lige fra butiksåbninger, receptioner, interne personaledage og konferencer.

Det unikke ved Kaffeexpressens mobile barista koncept er, at vi kan bidrage med at tiltrække opmærksomhed omkring dit brand og din virksomhed – dette kan eventuelt ske via inddækning af en kaffeknallert, så den matcher din virksomheds farver, logo og slogan. Derudover kan vi servere kaffen i kopper med din virksomheds logo. Kaffeexpressens evnetkoncept er meget anvendt i Herning, hvor vi blandt andet tidligere har hjulpet større og mindre virksomheder i forbindelse med butiksåbninger, receptioner og personale arrangementer. Omdrejningspunktet for alle vores arrangementer i Herning, Skive eller Holstebro er, at vi stiller med professionelle baristaer der serverer kaffen fra en kaffevogn, kaffeknallert eller en rullende café. Så hvis du er på udkig efter en kaffevogn til dit næste arrangement i Herning, Skive eller Holstebro, skal du endelig kontakte os via nedenstående kontaktformular.

BOOK EN KAFFEVOGN I HERNING, HOLSTEBRO ELLER SKIVERing til os

KAFFEKNALLERT ELLER KAFFEVOGN TIL FESTIVALLER I HERNING, SKIVE ELLER HOLSTEBRO

Kaffeexpressen leverer kaffeknallerter og kaffevogne til flere festivaler i Herning, Holstebro og Skive området. Vi sørger for at festivalsgæsterne kan få en kop friskbrygget kaffenydelse, samtidig med at vi spreder en god stemning. Vores festivalskoncept kan skræddersyses til festivalens behov, hvor vi kan servere kaffe fra en salgsvogn, vores charmerende kaffeknallerter eller indgå i et samarbejde med festivalens øvrige personale i eksisterende kaffebarer.

Kontakt os, hvis du er festivalarrangør eller planlægger en større begivenhed i Herning, Holstebro eller Skive med mange deltagere, så kan vi lave en konkret aftale om hvordan vi kan servere kaffe til arrangementets deltager. Vi laver aftaler med direkte salg til arrangementets deltagere, og vi indgår også aftaler som underleverandør til en samlet fødevarerleverandør. Vores kaffevogne og kaffeknallerter kan dekorers så de passer inde i alle setup. Vi har en række gode samarbejdspartnere på store events i omkring Herning.

BOOK EN KAFFEVOGN TIL FESTIVAL I HERNING, HOLSTEBRO OG SKIVERing til os

KAFFEVOGN TIL MESSER I HERNING, SKIVE og HOLSTEBRO

En kaffeknallert eller en kaffevogn på din messestand er med til at skabe en stor trafik af besøgende til din messestand, samtidig har du mulighed for at adskille dig fra de øvrige udskillere.

Kaffeexpressen har udviklet et messekoncept, hvor vi stiller en kaffevogn eller en charmerende kaffeknallert op på din messestand, så du kan deltage dine besøgende en kop kaffe. Vi har blandt andet tidligere deltaget i Transportmesssen i Messe Center Herning, hvor vores kaffevogne, kaffeknallerter og mobile kaffebarer har hjulpet virksomheder med at skabe trafik og opmærksomhed på deres messestand.

Det primære formål med at book en af vores Kaffevogn eller kaffeknallerter til en messe i Herning, Holstebro eller Skive er, at vi kan give din virksomhed masser af opmærksomhed, da det hurtigt rygtes blandt messedeltagerne, at der er mulighed for at få en kop kvalitetskaffe på din stand. Det får mange messedeltagere til at bevæge sig mod din stand.

 

Hos Kaffeexpressen har vi en stor viden om hvordan vores kaffeknallerten eller kaffevognen kan hjælpe med at skabe trafik til din messestand til messer der afholdes i Messe Center Herning.

Det er samtidigt muligt, at sætte jeres personlige præg på kaffebaren eller knallerten enten i form af kaffekrus med jeres eget logo, indpakning eller foliering af kaffeknallerten, kaffevognen eller rullebaren, samtidig kan vi også designe et menukort med jeres logo.

Ønsker I, at kombinere vores kaffeløsning med andre produkter eksempelvis cookies, croissanter eller andre produkter kan dette aftales.  Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe din med en kaffeknallert til en messe i Herning eller omegn, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller kontakte os for yderligere spørgsmål.

Kaffeservering fra en af vores kaffeknallerter til en to dages messe i Herning Messe Center (8 timer pr. dag) koster omkring 18.000 kr. hertil kommer eventuelle udgifter til eksempelvis kaffekrus med logo, inddækning af kaffeknallerten mv.

BOOK EN KAFFEKNALLERT TIL DIN MESSESTAND I HERNINGRing til os

LAV EN FORESPØRGSEL

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på et kaffearrangement, skal du udfylde nedenstående formular:

    Se brandingmuligheder >