Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=16Yi_JXT3e8
EVENTS

Økologisk baristakaffe til dit event

Play Video
Lad os være en del af dit

EVENT

Priser fra 3.000,-

Vores mobile baristakoncept kan bringe kvalitetskaffe til ethvert arrangement: Events, messer, private arrangementer og festivaller– kun fantasien sætter grænsen.

Kaffeexpressens setup tiltrækker stor opmærksomhed, som vækker smil og glæde, hvorend vi kommer. Vores dygtige baristaer og vores udvalgte råvarer af højeste kvalitet gør Kaffeexpressen til den oplagte samarbejdsparter til dit kommende event.

Kaffeexpressens event-koncept kan tilpasses dine ønsker i forhold til dekoration af kaffebaren eller kaffeknallereten efter dine ønsker. Eventkoncepter kan eksempelvis anvendes ved lancering af nye produkter, åbning af en ny butik eller blot til at skabe øget synlighed omkring din virksomhed. Du har også mulighed for at præge menukortet, så du får de kaffe-, te- og kakaodrikke du ønsker.

Alt vores udstyr er naturligvis godkendt af fødevarestyrelsen.

Priserne for et event afhænger af tidspunkt, antal gæster og sted. Ønsker du eksempelvis at afholde et event af 5 timers varighed er prisen for fribar 6.200 kr. ekskl. Moms.

Fra 20 – 150 personer

Med en enkelt knallert kan vi servere kaffe til omkring 150 personer. Én barrista kan lave 80-90 kopper kaffe i timen, uden at der opstår kø og lang ventetid.

Tidsramme

Vi kan blive så længe I ønsker. Prisen er dog afhængig af længden på eventet.

Professionel barrista

Vores barrista vil være til stede under hele dit event.

Økologisk kaffe

Vi servere en økologisk kaffeblend bestående af bønner fra Hounduraz og Etiopien. Kaffen har en klassisk dyb kakao/karamel note, kombineret med smagsnuancer af bergamotte og kvæde.
Ønsker du en anden kaffe, kan vi hjælpe dig med at finde et alternativ.

PRISEKSEMPEL

Eventet var en reception med ca. 100 gæster. Receptionen varede 4 timer, og de besøgende havde mulighed for at få en dejlig, frisk og autentisk barrista-kaffe ved vores kaffeknallert. Kaffeknallerten var dekoreret med virksomhedens logo og gav hele arrangementet lidt ekstra stil.

Dette type event krævede kun én barrista, da der kan produceres ca. 100 kopper i timen.

OVERBLIK

Antal gæster: 100
Varighed: 4 timer
Antal barristaer: 1
Antal knallerter: 1
Branding på knallert: Ja (værdi 3.000 kr.)

Pris: 7.500,- + moms