Skip to main content

KAFFEVOGNE TIL ALLE TYPER AF EVENTS

BOOK EN KAFFEVOGN HER

EN KAFFEKNALLERT OG EN BARISTA ER VELEGNET TIL DINE GÆSTER,KUNDER ELLER ANSATTE

Uanset om du ønsker, at forkæle dine kunder, medarbejdere eller gæster med en enestående kaffeoplevelse, hvor vi kommer med en kaffeknallert eller en kaffevogn, så ring til Kaffeexpressen. Vi serverer vores økologiske kvalitetskaffe fra små charmerende Piaggio kaffeknallerter, som skaber en god stemning alle steder, de kommer.

Kaffen serveres af vores passionerede og professionelle baristaer, som sætter en ære i at servere en kop velsmagende, friskbrygget kaffe. Vi serverer kaffe til events, messer, festivaler og private arrangementer, eksempelvis barnedåb, bryllupper og runde fødselsdage. Den respons vi modtager fra vore kunder er, at vores charmerende kaffeknallerter kombineret med lækker kaffe bidrager til at skabe en god og hyggelig atmosfære .Hos Kaffeexpressen er vi løsningsorienterede og fleksible, og vi får altid tingene til at lykkes, uanset hvor vanskelig opgaven er.

Vores kaffevogne og kaffeknallerter dækker hele Jylland blandt andet kan du booke vores kaffevogne til arrangementer i Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Randers. Vi kommer også ud til arrangementer i andre byer, så kontakt os, og vi finder en løsning.

SE PRISER HERKONTAKT OS

MESSER

En god måde at beskæftige gæster ved ventetid og pauser til konferencer mv.

EVENTS

Giv dit event lidt ekstra kant og stil med en af vores dygtige barristaer og eksklusive kaffe.

FESTIVALLER

Perfekt til at servicere kaffetrængende gæster til festivaller og større arangementer.

PRIVAT ARRANGEMENT

Et godt indslag til dit private arrangement. Book os på timebasis og giv gæsterne en oplevelse.

Vores kunder siger

Kaffe Expressen har et fedt koncept og nemt at rykke ud og tilpasse til de meget forskellige typer arrangementer vi har, hvilket også gør det til en løsning vi kan tænke ind i mange af vores arrangementer.
Jeg vil klart anbefale Kaffe Expressen. De leverer et fedt koncept, lækker kaffe og god service, der kan tilpasses mange forskellige arrangementer.

Kathrine Lyster HansenChief of Charity, Coolunite

Jeg kan varmt anbefale Kaffe Expressen til andre der ønsker et nemt og effektivt middel til god stemning, store smil og en god snak.

Josefine Franklin HansenDanske Bank Talent Box

Vi havde Kaffeexpressen ude til vores bryllup i lørdags, og jeg kan VARMT anbefale dem!
Virkelig lækker kaffe og sød betjening. Vi havde, for en meget fair pris, fået dem til at printe personlige labels med vores bryllupslogo på, som var blevet påklistret krusene - og det var lige i skabet!
Så fint!

Marie Sloth DybdalKunde, Bryllup

Super lækker kaffe og god og personlig betjening. Jeg kan varmt anbefale kaffeexpressen.

Sandra Harder SohnKunde

Vi havde Kaffe-Expressen ude til vores bryllup i weekenden, og det fortrød vi bestemt ikke! God, behagelig betjening, og LÆKKER kaffe og andet. Gæsterne synes det var sjovt med indslaget, og det synes vi også. Vi vil gerne anbefale alle at bruge Kaffeexpressen, hvis folk skal holde et arrangement, og gerne vil have lidt "underholdning" samtidig med, at man får noget virkelig lækkert til ganen

Tina Rye ØlandKunde, Bryllup

Kaffevognen var bestilt af personaleforeningen for Skattestyrelsen Struer, som en overraskelse til alle medlemmer.
Vi havde ikke på forhånd fortalt hvilket arrangement vores medlemmer kunne forvente. Det var en meget fin oplevelse, da de første trådte ind i vores arkiv, hvor kaffeknallerten var placeret.
Vi vil klart anbefale Kaffe Expressen til andre, og overvejer allerede at booke jer igen til et forårsarrangement. Professionel fremtræden og god humor. Der var god forklaring af de forskellige valgmuligheder, inden folk besluttede sig.

Dorte P. MidtgaardSkattestyrelsens personaleforening
https://www.youtube.com/watch?v=KOyg07rJWZQ

EN KAFFEVOGN GIVER IDEEL BRANDING FOR VIRKSOMHEDER

Hvordan kan kaffe og branding af din virksomhed kombineres? Hos Kaffeexpressen har vi udviklet et branding koncept, der gør, at du kan skabe maksimal synlighed omkring din forretning eller et særligt event. Kaffeexpressen har udviklet et koncept hvor vi brander vores kaffeknallerter, kaffevogne eller rulle barer med din virksomheds logo, således at du får maksimal synlighed. Ofte vil en branding af en virksomhed indeholde en fuld inddækning af vores kaffevogn samt special designede kaffekrus med din virksomheds logo. Når vores batistaer uddeler kaffen til dine gæster, kunder eller ansatte vil de, udover en lækker kop kaffe fra serveret fra vores kaffeknallert, blive præsenteret for din virksomheds logo og budskab mange gange, både før under og efter besøget ved kaffevognen. Du kan se mere om vores branding muligheder her

Vores kaffeknallerter og kaffevogne dækker hele Jylland blandt andet Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Randers. Kontakt os nu, så vi kan finde en kaffevogn til dit næste arrangement.

SE MERE OM OS OG KAFFEKONCEPTET HER:

Vi har udarbejdet en kort forklarende video, som giver dig et indtryk af den service og det produkt vi leverer. Vi håber på at være en del af dit næste arrangement.

Play Video

Book en kaffeknallert eller mobil café

Er du interesseret i, at booke en kaffeknallert, kaffevogn eller rullebar så udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med en knivskarp pris.

    Se brandingmuligheder >