1883 Rørsukkersirup, 250 ml.

49,00 kr.

Oplev den søde duft af frisk sukkerrør, tilbyder Cane Sugar 1883 sirup den autentiske, rene intensitet af sukker.

  • 250 ml. i glasflaske
  • Husk at tilkøbe en pumpe- du finder den her

24 på lager

Delbetal med Santander

Beskrivelse

1883 Rørsukkersirup, 250 ml.

1883 Madison Routin Cane sukker er en udsøgt og delikat sirup, der tilfører en subtil sødme til dine foretrukne drikkevarer. Denne sirup er lavet med omhu og dedikation for at give dig den autentiske smag af sukkerrør. Med rødder i det 19. århundrede har Madison Routin perfektioneret kunsten at skabe en sirup, der fortryller dine smagsløg.

Den gyldne farve og fyldige konsistens af 1883 Madison Routin Cane sukker er en fornøjelse at betragte og opleve. Siruppen tilføjer en delikat og naturlig sødme til dine kaffedrikke, te, cocktails eller andre kreative drikkevarer. Den har en subtil smag, der ikke dominerer, men forbedrer smagsoplevelsen på en elegant måde.

1883 Madison Routin Cane sukker er velegnet til både varme og kolde drikke, hvilket gør den alsidig og perfekt til enhver lejlighed. Den er ideel til at skabe lækre specialdrikke og cocktails, der vil imponere dine gæster eller forkæle dig selv med en forfriskende og velsmagende oplevelse.

Oplev den autentiske smag af sukkerrør med 1883 Madison Routin Cane sukker og løft dine drikke til nye højder af fornøjelse. Lad dig forføre af denne eksklusive sirup og skab enestående smagsoplevelser, der vil efterlade et varigt indtryk.

Yderligere information

Vægt 300 g

Du kunne også være interesseret i...