Animo Optibean 3 touch (til hele bønner)

1.453,00 kr.52.000,00 kr.

OSB Prisen er inkl. moms

Alle kaffeautomater fra Animo er moderne brygteknologi i moderne og stilsikkert design. Et oplagt valg, når I ønsker velbrygget kaffe i bedste kvalitet, nem betjening og en slidstærk maskine, der holder i årevis. Animo OptiBean 3 bruger hele bønner og er derfor perfekt til jer, der foretrækker italienske kaffespecialiteter.

Drikkeudvalg
  • Kaffe,Tevand,Espresso,Kakao,Cappuccino,Café Latte,Wiener Melange,Americano,Latte Macchiato,Cortado,Café Creme,Kaffe med mælk.
  • Bryggetid :Ca. 28 sekunder pr. kop
  • Kandebryg: ja
  • Fast vandtilslutning 1/2″ eller 3/4″ ballofix
  • Kapacitet kaffebeholder :1,5 kg hele bønner
  • Kapacitet Instantbeholder: 2 x 1,6 kg
Serviceaftale for 650 kr/måned (tilvalg). 
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Animo Optibean 3 touch til hele espressobønner

Alle kaffeautomater fra Animo er moderne brygteknologi i moderne og stilsikkert design. Et oplagt valg, når I ønsker velbrygget kaffe i bedste kvalitet, nem betjening og en slidstærk maskine, der holder i årevis. Animo OptiBean 3 bruger hele bønner og er derfor perfekt til jer, der foretrækker italienske kaffespecialiteter. Vælg en stærk espresso, en cremet cappuccino eller den klassiske americano og få den helt rigtige smag af friskmalet kaffe i hver eneste kop. Med de mange variationsmuligheder kan I lave præcis de drikke, I ønsker, og med en separat hane til varmt vand smager teen altid, som den skal. Den store brygger giver mulighed for brygning af ekstra store kopper kaffe. Helt kort friskbryg bønne-til-kop, energieffektiv drift, designet til lang og problemfri levetid, separat hane til varmt vand. Maskinen leveres med Touchskærm.

 

Yderligere information

Betalingsform

Kontant, Leasing over 36 måneder, Leasing over 48 måneder

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.