Beskrivelse
Bodum Bean iskaffebrygger
I denne sæson har Bodum lanceret en ny kaffekande, der gør det lettere for dig, når du ønsker en læskende kop kaffe på en varm sommerdag. Koldbrygget kaffe kan drikke med eller uden isterninger og eventuelt kan du vælge at tilføje lidt mælk og en smule kaffesirup.
Sådan laver du koldbrygget kaffet i Bodums iskaffebrygger
Til 1,5 liter færdig koldbrygget kaffe
Afmål 150 gram grovmalet kaffe.
- Hæld kaffebønnerne i bryggekanden og bland den med 1,5 liter koldt vand.
- Rør godt rundt med en ske eller en rørepind, således at kaffen blandes med vandet.
- Sæt låget på bryggekanden og sæt den et koldt sted – helst i køleskabet.
- Kaffen skal efterlades i mindst 12 timer, op til 24 timer. Kaffen bliver stærkere jo længere den står.
- Inden servering trykker du stemplet ned, således at alle kaffebønnerne ligger i bunden af kaffebryggeren, som du kender det fra stempelkander.
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.