Cappuccinokopper, 6 stk. forskellige farver

899,00 kr.

Vi har sammensat et farvestålende sæt cappuccinokopper som alle kommer med Iris dot motiv i forskellige farver.

• 6 stk. Cappuccinokopper, 25 cl. I forskellige farver: gul, mint grøn, pink, blå, orange og rød.
• 6 stk. underkopper der matcher cappuccinokopperne
• Tåler opvaskemaskine
• Kan stables uden der opstår ridser eller skræmmer

3 på lager

Varenummer (SKU): 261 Kategorier: ,

Beskrivelse

Inker porcelain Cappuccinokop, 25 cl, 6. stk. Orange iris dots
Hos Kaffeexpressen er vi importør af porcelæn fra den kroatiske keramik producent; Inker Porcelain, som er specialiser i at fremstille kaffekopper til HORECA-industrien i hele verden. Inker stræber efter at være en synonym med kvalitet og design i fremstillingen af porcelæn.
For at opnå dette har vi stræbt efter at have den bedste teknologi i fremstillings processen, som gør det muligt for os at cappuccinokopper, espressokopper og kaffekopper i høj kvalitet.
Inkers porcelæn er fremstillet ved en dobbelt brædingsproces ved høj temperatur (1.400 ºC f), hvilket giver porcelænet større ridsefasthed, glasur holdbarhed og hårdhed, hvilket reducerer brudhastigheden og gør det til et produkt af høj kvalitet. Inker Porcelain har tidligere været udstiller på nogle af verdens største kaffe-udstillinger blandt andet World of coffee.

Cappuccinokopper og espressokopper med eget logo
I og med, at vi hos Kaffeexpressen er importør af Inkers produkter kan vi også tilbyde special designede cappuccinokopper, espressokopper, flatwhite kopper og meget mere. Hvis du driver en café, hotel eller restaurant kan vi designe en kop der matcher dine farver og logo. Ønsker du et logo på dine kaffekopper, skal du ikke holde dig tilbage for at kontakte os for en uddybende dialog, så du kan få de kopper du mangler til din café, restaurant eller hotel. For mere information omkring specialdesignede kaffekopper med logo kontakt os på: osj@kaffeexpressen.dk
Ønsker du, at vide mere om Inker Porcelain kan du tjekke deres hjemmeside her

Yderligere information

Vægt 2000 g