Chai Latte sampak, 3 x 340 gr.

225,00 kr.

Forkæl dine smagsløg med KAV Chai Latte. Denne sampak består af de 3 mest populære Chai varianter – Rich Spice, East Indian og Vanilla. Fælles for disse tre varianter er at de er fremstillet af en udsøgt blanding af eksotiske krydderier og cremet sort te, skabt for at bringe varmen fra Indiens gader direkte til din kop.

Sampakken består af:

  • 340 gr. Rich Spice
  • 340 gr. East Indian Spiece
  • 340 gr. Chai Vanilla

3 på lager

Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

KAV Chai Latte Sampak (3×340 gr)

Forkæl dine smagsløg med KAV Chai Latte – en udsøgt blanding af eksotiske krydderier og cremet sort te, skabt for at bringe varmen fra Indiens gader direkte til din kop. Vores nøje udvalgte ingredienser skaber en unik smagsoplevelse, hvor krydderier som kanel, kardemomme og ingefær danser harmonisk sammen med den fyldige smag af sort te.

Nyd den berusende duft og den lækre cremede konsistens, der kendetegner KAV Chai Latte. Perfekt til enhver lejlighed, er KAV Chai Latte en autentisk og forfriskende pause fra hverdagens rutine. Giv dig selv den luksus at opleve den rige og dybe smag af vores Chai Latte – en kop, der transporterer dig til eksotiske steder med hvert eneste sip.

Dyk ned i KAV Chai Latte og lad dine sanser opleve en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Chai drikkes både varm og kold

Fælles for KAV’s chai latte varianter er, at de alle kan drikkes i en varm og en kold variant. For at lave den varme udgange kan du enten blandt Chai pulveret med varm mælk (max 65 grader) eller kogende vand. Den bedste smag og konsistens fås med mælk.

Kold Chai latte eller Iced chai kan laves ved at anvende KAV Chai, kold vand og isterninger. Det er en lækker forfriskende drik, der er velegnet til en varm sommerdag.

Yderligere information

Vægt 1000 g