Tilbud

Trismoka Miss Moka, 1000 gr. hele bønner

Original price was: 220,00 kr..Current price is: 176,00 kr..

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der gemmer sig bag en kop kaffe?

Der er en lang forsyningskæde, som starter langt fra os: i landene i den sydlige del af verden, hvor arbejdsstyrken består af 70 % kvinder. Som ikke har adgang til uddannelse, kredit og handel. For at forbedre levevilkårene for disse kvinder har det italienske kafferisteri Trismoka oprettet Miss Moka-projektet: et initiativ, der har til formål at skabe dydige samarbejder med de kvinder, der arbejder i plantagerne, hvorfra Trismokas rå kaffebønner kommer fra.

Denne pakke indeholder

  • 1000 gr. hele espressobønner
  • Aroma: Mørk Chokolade
  • Smagsnoter: Moden frugt, mærk chokolade og kakao.
  • Oprindelse: Brasilien, Columbia og Guatemala.

Er du interesseret i en anden kaffemængde findes Miss Moka også i 250 gr. og en 6 kg. pakke.

9 på lager

Beskrivelse

Trismoka Miss Moka – en speciel kaffe, som enhver kvinde

Når du drikker Miss Moka støtter du konkret en spefefik dyrkningsform og kommercialiseringen af ​​en specialkaffe, hvis råmateriale kommer fra kaffekvinders hænder støttet af kafferisteriet  Trismoka. Miss Moka kaffen er et produkt med klare værdier og holdninger til dyrknings- og produktiongsprocessen, ligesom kaffekvindernes liv er af værdi: kvinder, der med deres beslutsomhed og vedholdenhed har ført en stille revolution. Miss Moka projektets mål er at styrke kaffekvindernes arbejdsvikår, skabe bedre økonomi for kvinderne der herigennem bidrager til at sikre en bedre fremtid for deres børn.

Miss Moka Projektet – bedre vilkår for kvindelige kaffeplukkere

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der gemmer sig bag en kop kaffe?

Der er en lang forsyningskæde, som starter langt fra os: i landene i den sydlige del af verden, hvor arbejdsstyrken består af 70 % kvinder. Som ikke har adgang til uddannelse, kredit og handel. For at forbedre levevilkårene for disse kvinder har det italienske kafferisteri Trismoka oprettet Miss Moka-projektet: et initiativ, der har til formål at skabe dydige samarbejder med de kvinder, der arbejder i plantagerne, hvorfra Trismokas rå kaffebønner kommer fra. Du kan læse mere om Trismokas Miss Moka Projekt på Trismokas hjemmeside

Yderligere information

Vægt 1000 g