Tilbud

Wilfa Svart Uniform kaffekværn, WSFBS-100B

Original price was: 2.999,00 kr..Current price is: 2.399,00 kr..

Wilfa Svart Uniform Kaffekværn

  • Præcis kværn med 41 indstillinger – fra espresso til stempel
  • 58 mm. bred italiensk kværn i rustfri stål med flade kværnskær
  • Ekstrem solid base i støbt aluminium og stål
  • Auto Off
  • Metalkaffebeholder for at minimere statisk elektricitet
  • Udviklet og testet i samarbejde med den anerkendte barista Tim Wedelboe
  • Vægt, der vejer op til 2 kg. med 0,1 gram interval medfølger og er integreret i toppen af kværnen.
  • Wilfa Svart App*

* Appen giver dig et overblik over hvordan du kværner optimalt, nåde i forhold til kaffemængden og i forhold til kværningsgraden. Der ud over et pour over program. Begge med opskrifter af Tim Wedelboe. Der er integreret Bluetooth i vægten, så du kan følge med på eksternt display.

 

2 på lager

Varenummer (SKU): 68 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Wilfa Svart Uniform kaffekværn, WSFBS-100B

Gennem en længere årrække har Wilfa arbejdet sammen med den anerkendte kaffeekspert, Tim Wedelboe, om et fælles mål, at udvikle produkter, som giver den optimale kaffesmag. Tim Siger at ” Nøglen til god kaffe ligger i kværningen”, og i den forbindelse lancerer wilfa UNIFORM flat-burr kaffekværn, som Wilfa har døbt Wilfa Svart Uniform.

Det unikken ved Wilfa Svart Uniform kaffekværnen er ifølge Tim Wdelboe er ”at det er brede og flade kværnblade, der maler bønnerne stille og gør det med en nøjagtighed, som giver helt ens størrelse på det malede kaffe – og at det først er der, når vandet løber ensartet gennem bønnerne med samme flow”, at du opnår den fine balance mellem sødme, smagfuld og fyldig kaffe.

Som altid er det vigtigt, at kaffen kværnes lige før den skal brygges, så du får maksimalt udbytte af smag, aroma, aromastoffer inden luften vil begynde at oxidere og fjerne de fantaskiske duft- og smagsnoter fra bønnerne.

Du finder både Wilfa Svart Uniform i Sort og i stål.

Hos Kaffeexpressen er vi officiel Wilfa forhandler, og vi kan derfor tilbyde hele Wilfas sortiment. Finder du ikke de produkter, du søger er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon. kontakt@kaffeexpressen.dk, 71991041.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.