Skip to main content
 
 

SOMMERDRIKKE

Vi har udvalgt nogle kaffedrikke, som vi anbefaler dig at prøve i løbet af sommeren

 
 

BARISTAUDSTYR

Bliv din egen kaffe barista

 
 

FÅ FRI FRAGT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en rabatkode til fri fragt på din første ordre.

 
 

FIND DEN RETTE KAFFEBRYGGER

Fantastisk kaffesmag hver gang

1
1
 • Tilbud
 • Tilbud
 • Tilbud
 • Tilbud
 • Tilbud
 • Tilbud

Fri fragt ved køb for 599 kr.

Personlig rådgivning

Top produkter

Baristaudstyr

Espressomaskiner

Eureka 1920 kaffekværne

Kaffebønner

Kakaopulver

Sirup

Espressomaskiner

Forskellige varianter af espressomaskiner

Bliv din egen kaffe barista og servér kvalitetskaffe til dig selv og dem du holder af!

Se vores udvalg
Kaffebryggere

Find den rette løsning

Denne metode er for dig der i en travl hverdag foretrækker kvalitetskaffe på en hurtig og effektiv måde

Shop nu
 • Karamel_Sirup_1883_InnSale-600x600

  1883 Karamel Sirup

  50,00 kr.125,00 kr.

Se hele vores store
udvalg her

Gå til shop

En fremragende kaffe shop

Hvad forventer du af en god kaffe shop? Hvis du er en kaffeentusiast som langt de fleste af vores kunder, så har du en veldefineret holdning til din kaffe. Her på siden kan du danne dig et godt overblik over de produkter, vi tilbyder. Her kan du fx bestille espressomaskiner, kaffebryggere, baristaudstyr og kaffe i alle afskygninger. Hvis du allerede kender os, så ved du, at vi lægger stor vægt på at tilbyde kvalitetsprodukter, der henvender sig til kvalitetsbevidste kunder. Det er også forklaringen på, at vi får mange positive anmeldelser. Vores tilfredse kunder tøver nemlig ikke med at anbefale vores kaffe shop til andre. Det er vi selvfølgelig stolte over. Men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi udvikler os konstant og er altid på udkig efter nye produkter, der kan være et godt supplement til vores eksklusive sortiment.

Når man søger en kaffe shop online, er det udtryk for, at man har en forventning om at finde en kaffe shop, hvor man kan bestille den kaffe og det udstyr, der kan gøre ens næste kop kaffe til noget særligt. Det kan du finde hos os. Danmark er blandt de mest kaffedrikkende lande i verden. Det er tankevækkende, når vi ikke selv producerer vores kaffe. Alligevel har vi udviklet en meget udpræget holdning til den kaffe, vi drikker. Hvis man begynder at spørge venner og bekendte i sin omgangskreds om, hvad de foretrækker, når det drejer sig om kaffe, så vil man sikkert få mange forskellige svar. Det forholder sig sådan, fordi vi har taget vidt forskellige kaffetyper til os. Vi kan godt lide at eksperimentere og finde frem til forskellige kaffetyper, der falder i vores smag. Og når vi har fundet noget, vi synes, er særligt, så nyder vi det sammen med familie og venner.

En overskuelig kaffe webshop

Vi går ud fra, at du sætter pris på at kunne bestille din kaffe og dit baristaudstyr på en hurtig og effektiv måde. Derfor har vi designet vores webshop på en overskuelig måde. På den måde spilder du ikke tid på at finde frem til de produkter, du ønsker at bestille. Vi har kun nogle få produktkategorier, der omfatter vores eksklusive sortiment. Det siger sig selv, at det er noget, der giver god mening for vores kunder. Hvis du er interesseret i at finde nogle fordelagtige tilbud, så kan du nemt finde dem her på siden. Det er noget af det første, du møder, når du går ind på webshoppen.

Kan du godt lide at brygge din egen kaffe? Der er mange, der vælger at tage på café for at nyde en god kop kaffe. Det gør de, fordi de måske ikke mener, at de selv kan brygge en kop kaffe, der ligner den kaffe, de får på en café. Men med vores espressomaskiner og den udsøgte kaffe, vi tilbyder, så kan man faktisk brygge baristakaffe af høj kvalitet. Selvfølgelig kræver det noget øvelse, men det er alle anstrengelserne værd. Forstil dig, hvordan det ville være, hvis du kunne invitere dine venner med hjem og byde på lækker baristakaffe. Det vil sikkert gør dig meget populær. Men selv hvis det ikke er dit mål at blive midtpunktet i din vennekreds, så vil du garanteret glæde dig over at se dine venner nyde en lækker kop kaffe, du selv har brygget.

En kaffeshop med social ansvarlighed

Vores kaffe shop byder på al den kaffe og det baristaudstyr, man behøver for at brygge velsmagende baristakaffe. Fordi vi ved, at vores kunder også sætter pris på økologiske og fairtradede råvarer, har vi stort fokus på at tilbyde kaffe med et minimalt klimaaftryk. Det er nemlig en af de værdier, som kendetegner os. For os er det enorm vigtigt, at vores leverandører og kaffebønder dyrker deres afgrøder med hensyntagen til miljøet. Derfor er vi meget omhyggelige, når vi indleder et samarbejde med en ny leverandør. På den måde sikrer vi, at de også deler vores stærke holdning til, hvordan man bedst kan passe på miljøet. Det gør sig gældende for de dyrkningsmetoder, vores kaffeproducenter anvender og den måde, hvorpå de behandler deres medarbejdere. Derfor er vores kaffebønder certificeret af Fair Trade. Det er din garanti for, at mennesker og miljø bliver beskyttet.