Tilbud

Jolly Caffé malet espressokaffe, 250 gram

Original price was: 60,00 kr..Current price is: 48,00 kr..

Jolly Caffé malet kaffe, 250 gram

En elegant og afbalanceret blanding, der kombinerer krop og friskhed, smag og rigdom; den separate ristning af hver oprindelse og tvungen koldluftkøling giver et resultat, der er ensartet og stabilt over tid.

Smagsprofilen er kendetegnet ved sødme og krop, en fin aroma, aristokratisk, elegant, duftende, ren og ligetil.

Produkt information

Denne kaffe består hovedsageligt af nøje udvalgte kaffebønner fra Mellemamerika med en høj procentdel af udvalgte vaskede arabika bønner. Med aromaer der minder om kakao, vanilje, kiks, toast, tørret frugt, honning. Smagen er behagelig friskhed og livlig, aldrig syrlig. Denne kaffe er meget velegnet i en mokka kande.

11 på lager

Delbetal med Santander
Varenummer (SKU): 111 Kategori:

Beskrivelse

Jolly Caffé – certificeret Italiensk espresso

Jolly Caffé  er grundlagt i Firenze i 1953, af Dante Belardinelli.

Siden starten har Jolly Caffé mission været at skabe en Espresso-blanding af uforlignelig ekspertise med en karakteristisk smagsprofil profil, der er konstant over tid.

Jolly Caffè betragter ægte italiensk espressokultur som et spørgsmål af vital betydning. Det plejer det ved at være omhyggelig opmærksom på kvaliteten af ​​dets blandinger, give professionel træning til baristaer på caféer og restauranter og sikre kundetilfredshed.

Jolly Caffè har altid været aktiv i at fremme og beskytte kvaliteten af ​​blandinger og espresso. Allerede i 1989 var Jolly Caffè en af ​​grundlæggerne af “Coffee Bar Roasters Consortium” – siden 1992 “Grancaffè Consortium” – en gruppe af de elleve roasters i landet.

Forud for tiden og mode for over 20 år siden begyndte Jolly Caffè i 1993 sit samarbejde med “International Institute of Coffee Tasters” (IIAC) for at definere en profil af ‘kvalitet’ kaffe; på det tidspunkt eksisterede der hverken en definition af italiensk espresso eller en videnskabelig metode til at beskrive dens tekniske og sensoriske egenskaber.

Yderligere information

Vægt 250 g

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.