Jolly Caffé Americano, 500 gram formalet kaffe

85,00 DKK

  • 500 gram formalet kaffebønner, velegnet til filterbryg
  • Delikat og omsluttende smag
  • Perfekt balance mellem aromaer

Amerikansk kaffe er med rette kommet ind i symbolerne for kaffekuluren i det sidste århundrede. Jolly Caffé har skabt et lækkert kaffeblend bestående af udvalgte kaffebønner, specielt ristet for at forbedre de typiske aromaer af filter kaffe

30 på lager

Fri fragt ved køb for 599 kr.

Delbetal med Santander
Kategorier: ,

Jolly Caffé – certificeret Italiensk espresso

Jolly Caffé  er grundlagt i Firenze i 1953, af Dante Belardinelli.

Siden starten har Jolly Caffé mission været at skabe en Espresso-blanding af uforlignelig ekspertise med en karakteristisk smagsprofil profil, der er konstant over tid.

Jolly Caffè betragter ægte italiensk espressokultur som et spørgsmål af vital betydning. Det plejer det ved at være omhyggelig opmærksom på kvaliteten af ​​dets blandinger, give professionel træning til baristaer på caféer og restauranter og sikre kundetilfredshed.

Jolly Caffè har altid været aktiv i at fremme og beskytte kvaliteten af ​​blandinger og espresso. Allerede i 1989 var Jolly Caffè en af ​​grundlæggerne af “Coffee Bar Roasters Consortium” – siden 1992 “Grancaffè Consortium” – en gruppe af de elleve roasters i landet.

Forud for tiden og mode for over 20 år siden begyndte Jolly Caffè i 1993 sit samarbejde med “International Institute of Coffee Tasters” (IIAC) for at definere en profil af ‘kvalitet’ kaffe; på det tidspunkt eksisterede der hverken en definition af italiensk espresso eller en videnskabelig metode til at beskrive dens tekniske og sensoriske egenskaber.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jolly Caffé Americano, 500 gram formalet kaffe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *