Trimoka Degustazione, 6 kg. espressobønner

799,00 kr.

Indhold:

6 x 1000 gr. Trismoka Degusazione (hele bønner)

Blend bestående af 80% arabica og 20% Robusta

 

 

Degustazione er en kaffeblanding til caféer, hjem og kontor med 80 % Arabica og et lavt koffeinniveau. Den indeholder Arabica-kvalitet fra mellemamerikanske lande som Colombia, Guatemala og Brasilien, samt naturlig, vasket Robusta-kvalitet. Hvem der vælger Degustazione blandt Trismoka-blandingerne elsker en subtil kaffe med en langvarig og intens vedholdenhed, lidt bitter, let syrlig, krydret og med kakao-aromaer.

13 på lager

Varenummer (SKU): 318 Kategorier: ,

Beskrivelse

Trismoka en verden af italiensk espresso kaffe

Velkommen til en verden af udsøgt italiensk espresso med Trismoka! Kafferisteriets lidenskab for kvalitetskaffe skaber en unik oplevelse, der tager dig med på en rejse gennem de autentiske smage af Italiensk espresso. Hos Kaffeexpressen er vi facineret af original Italiensk espresso, og den dedikation der ligger i kafferistningen hos de italienske kafferisterier. Trismoka er alligevel noget særligt, med deres geografiske placering ved Iseosøens bred – beliggende mellem Comosøen og Gardasøen er risteriet noget særligt.

Trismoka Italiensk Espresso: Ægte Lidenskab i Hver Dråbe

Trismoka er et traditionelt italiensk familieejet kafferisteri, som er dedikerede til ristning af kaffe. At producere kaffe er en kunst, som Trismoka har givet videre i over 40 år, fra vores risteriet ved Iseosøens bred, som nu også er en baristaskole og hovedkvarteret i byen Paratico. En naturlig udvikling for en familie, der tidligere som i dag arbejder på at skabe fantastiske espressoer og fremme kaffekulturen. Kafferisteriet har siden etableringen i 1981 altid udviklet sig – men intet har ændret sig. Hver dag søger stifteren, Gino Uberti, hans søn Paolo og os alle andre ansatte efter de bedste kaffebønner. Kaffebønnerne ristes med stor opmærksomhed.

Traditionel Italiensk Ristning:

Trismoka holder fast i den italiensk kaffetradition, når det kommer til ristning og risteprofiler. Bønnerne bliver omhyggeligt ristet for at opnå den perfekte balance mellem aroma, syrlighed og krop. Den traditionelle risteproces giver vores espressoer den karakteristiske italienske profil, som elskes over hele verden.

Mesterlig kaffeblends:

Trismokas erfarne baristaer kombinerer kunst og videnskab for at skabe en unik blanding, der fremhæver de individuelle egenskaber ved hver kaffetype. Resultatet er en harmonisk sammensætning, der balancerer intensitet, smag og crema, så du kan nyde hver eneste sip.

Trismoka har en klassisk kaffeserie bestående af 5 forskellige blends; Crema, Italia, Brazil, Degustazione og Gourmet 100. Derudover findes der også en velsmagende Single-origin serie med særligt udvalgte kaffebønner fra Columbia, Costa Rica, Panama og Kilimanjaro. Bønnerne leveres som hele bønner i udgangspunket, men der findes også nespresso kompatible kaffekapsler som er udviklet til brug i nespressomaskiner.

Vil du vide mere om Trismoka og deres passion for kvalitetskaffe kan du se mere på hjemmesiden

 

Yderligere information

Vægt 6000 g

Du kunne også være interesseret i...