Trismoka espresso smagspakke, 750 gr.

149,00 kr.

Trimoka smagspakke

Vi har lavet en lækker smagspakke bestående af 3 forskellige espressokaffer fra det italienske risteri Trismika.

1 ps. Trismoka Gourmet 100 (250 gr. hele bønner)

1 ps. Trismoka Degustazione  (250 gr. hele bønner)

1 ps. Trismoka Brasil (250 gr. hele bønner)

Delbetal med Santander

Beskrivelse

Trimoka smagspakke, 3x 250 gr. espressobønner

Vi har sammensat en smagspakke fra Trimoka, hvor du får 3 poser af 250. gr. hele espressobønner.

250 gr. Gourmet 100

250 gr. Degustazione

250 gr. Brasil

Gourmet 100

En kaffeblanding til caféer, hjem og kontor med 100% Arabica udelukkende sammensat af den højeste kvalitet Arabica i verden, fra Mellemamerika, Afrika og Indien. Lande som Guatemala, Colombia, Brasilien, Tanzania og Indien giver især denne kaffe sin karakter og er kompetent udvalgt af Trismoka-eksperter. Dette er en sofistikeret og raffineret kaffe til ægte feinschmeckere, med en fremragende cremet og tyk tekstur. Den første smag bemærker du en fyldig og tyk krop, der næsten angriber smagsløgene med en uventet note af kakao, der giver plads til moden frugt, med subtile aromaer af krydderier og citrus. En god vedholdenhed i munden og et meget lavt koffeinniveau.

Degustazione – 80% arabica

Degustazione er en kaffeblanding til caféer, hjem og kontor med 80 % Arabica og et lavt koffeinniveau. Den indeholder Arabica-kvalitet fra mellemamerikanske lande som Colombia, Guatemala og Brasilien, samt naturlig, vasket Robusta-kvalitet. Hvem der vælger Degustazione blandt Trismoka-blandingerne elsker en subtil kaffe med en langvarig og intens vedholdenhed, lidt bitter, let syrlig, krydret og med kakao-aromaer.

Brazil- 70% arabica

Brasil er en kaffeblanding til caféer, hjem og kontor med 70% Arabica og et mellem-lavt koffeinniveau, sammensat af Central American Arabica (som Colombia, Guatemala, Brasilien) og naturlig og vasket Robusta, fra Indien og Congo. Hvem der vælger Brasil fra Trismoka-blandingerne elsker en cremet kaffe med en langvarig vedholdenhed og en stærk kropstekstur. Let bitter og med en eftersmag af hasselnød og valnød.

Yderligere information

Vægt 750 g