Wacaco Nanopresso – Rød

649,00 kr.

Kompakt og transportabel kaffemaskine med håndpumpe, der sørger for, at du kan nyde en dampende varm espresso selvom du er mange dagsdistancer væk fra nærmeste café.

Aftageligt kaffefilter
Etui
Kaffekop (80 ml)
Nanopresso-kaffemaskine
Opmålingsbæger
Rengøringsbørste
Vandbæger

2 på lager

Beskrivelse

Wacaco Nanopresso, Rød

Kompakt og transportabel kaffemaskine med håndpumpe, der sørger for, at du kan nyde en dampende varm espresso selvom du er mange dagsdistancer væk fra nærmeste café.

Wacaco Nanopresso er en smart, lille gadget, der gør det muligt at lave ægte espresso på tur, i stedet for at måtte ty til pulverkaffen. Med i sættet følger selve Nanoprosso’en med indbygget kaffefilter, en kaffekop på 80 ml., et bæger til afmåling, en børste, og etui til opbevaring af det hele.

Nanopresso’en er simpel at bruge:

  1. Først skrues kaffekoppen på i den ene ende. Det er her den varme espresso lander i sidste ende.
  2. Herefter afmåles kaffen (almindelig, formalet kaffe) med det medfølgende bæger og placeres i maskinen.
  3. Derefter fyldes den anden kop med varmt vand og maskinen skrues på koppen. Nanopresso’en vendes, så det varme vand nu er øverst.
  4. Til sidst trækkes pumpen ud og ved hjælp af et par hurtige pump med hånden, trækkes det varme vand igennem maskinen og kaffen filtreres.
  5. Voila – en dampende varm kop espresso.

Maskinen er let at skille fra hinanden og samtidig let at rengøre og vedligeholde ved håndvask. Den medfølgende børste kan desuden bruges til at rengøre i dybden.

En kompakt, robust og letanvendelig kaffemaskine, der er klar alskens eventyr i det fri.

Yderligere information

Vægt 500 g

Du kunne også være interesseret i...