Bialetti moka Express 3 kopper – rød

429,00 kr.

Moka Express er den mest klassiske model lavet af Bialetti, verdens førende producent af kaffemaskiner. Dette er kaffekanden, der gjorde den italienske producent berømt i 1930’erne. Indtil i dag er det den mest populære moka-model i verden, da der er produceret mere end 200 millioner potter indtil videre. Bialetti Moka Express 3 kops-model bruges til at brygge 3 kopper espresso ad gangen. Den samlede kapacitet er 150 ml.

6 på lager

Varenummer (SKU): 179 Kategori:

Beskrivelse

For at forberede ægte italiensk espresso skal du bare bruge denne kaffekande, god kaffe og et par minutter!

Bialetti moka Expres Design:

Denne kaffekande af støbt aluminium imponerer med sin kvalitet. Den klassiske krop, uændret i årtier, vil gøre et originalt element i ethvert køkken. Knotten og det ekstra håndtag, der er lavet af sort plastik, giver behagelig håndtering og servering, når din kaffe er klar. Lavet i Italien.

Anvendelse:

Bialetti Moka Express er velegnet til gas- eller elektriske kogeplader. Læg produktet på kogepladen, så håndtaget er uden for varme.

Vask din kaffekande med hånden uden rengøringsmidler. Ikke opvaskemaskine sikkert.

Vælg størrelsen på din kaffemaskine, skal du huske, at hver gang du har brug for at forberede den mængde kaffe, der er angivet af producenten.

Hvordan fungerer Bialetti moka?

Kaffemaskinen består af en forseglet top, et filter og en bundtank. Læg malede kaffebønner (espressobønner giver det bedste resultat) i filteret, hæld vand i bundtanken under sikkerhedsventilniveauet og tilslut alle elementerne. Sæt kaffekanden på komfuret og vent et par minutter. Varmt vand bevæger sig til den øverste tank, der strømmer gennem de jordede bønner.

Din lækre og aromatiske espresso er klar!

 

Yderligere information

Vægt 300 g

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.