Skip to main content

GÅ PÅ OPDAGELSE I ET
UNIVERS AF KAFFE

SPECIALITY COFFEE

Speciality Coffee er for dig, der gerne vil sikre dig, at din kaffe er af højeste kvalitet, og at den er produceret under bæredygtige omstændigheder. Hos os får du bønnerne friskmalede, lækre og du kan drikke kaffen med god samvittighed.

ITALIENSK KAFFE

Af vores store italienske brands finder du blandt andet det økologiske Lavazza, som gør sig særligt godt til espresso. Vi har også populære bønner fra Pascucci, i både kraftige og søde og milde varianter.

Herudover kan du finde et bredt udvalg af kendte kaffemærker, filterkaffe og kaffemaskiner til alskens forskellige kaffetyper.

KAFFEPAKKER

For at give dig mulighed for at smage forskellige typer espressokaffer, har vi sammensat en lang række forskellige kaffepakker, så du kan finde din favorit kaffe.

Nogle af vores kaffepakker indeholder den samme kaffe, mens andre kaffepakker indeholder kaffe fra forskellige producenter. I vores kaffepakker der består af én slags bønner, har vi skuret prisen i bund, så du sparer penge hver gang du skal have fyld dit kaffelager op.

Hos Kaffeexpressen har vi opdelt vores kaffepakker i 2 størrelser.

KAFFEKAPSLER

Gennem de seneste år har kapsel-maskiner gjort sit indtog i kaffe-verdenen med Nespresso som frontløber. I takt med, at Nespresso har vundet indpas på kaffemarkedet, er der udviklet en lang række kompatible espresso kaffekapsler, som er et rigtig godt alternativ til Nespressos varianter. Hos Kaffeexpressen finder du blandt andet Nespresso kompatible kaffekapsler fra Operators Coffee ClubDanesi Caffé og Lavazza Blue.

RIG OG AROMATISK FILTERKAFFE

Det tager lidt tid at lave filterkaffe, men til gengæld kan man få en meget rig og afbalanceret kaffe på denne måde. Med det rette udstyr og de lækreste italienske bønner får du en filterkaffe, som du kan nyde hele dagen.

… Vidste du at hos Kaffeexpressen kan du bestille din kaffe formalet!

INSTANT KAFFE

Skal du hurtig ud ad døren om morgenen? Så hurtig at du næsten ikke kan nå at brygge en kop kaffe? Heldigvis findes der Instant kaffe, en velsmagende kaffe, som er klar i løbet af et øjeblik. Og Instant kaffe behøver slet ikke at være smagløs og kedelig. Hos Kaffeexpressen har vi et bredt udvalg af smagfuld kaffe, som er lavet af de fineste kaffebønner.

Kaffe er ikke bare kaffe

Kaffe er mere end bare en mørk væske i en kop. Ligesom vin indbyder kaffe til det helt store nørderi og avancement, og kaffe er fuld af noter, når det kommer til både smag og duft. Med den rette viden om kaffebønner og brygning bliver det en oplevelse at drikke en kop kaffe.

Derfor er vi vilde med kaffenørderi hos Kaffeexpressen. Vi har specialiseret os i store, italienske brands såvel som Speciality Coffee. Vores produkter er udvalgt til dig, der gerne vil have en kaffeoplevelse, der smager og dufter af autentiske, sydlandske himmelstrøg – uanset om du drikker en enkelt kop eller en hel kande.

Kvalitetskaffe i mange varianter

Vores lækre kvalitetskaffe fås i mange varianter. Vi garanterer at der er noget for enhver smag. De store, italienske brands er som oftest mørkristede bønner, hvilket vil sige, at de kan smage kraftigt, sødligt og frugtigt.

Speciality Coffee er derimod i højere grad lysristede bønner. De kan have en mere teagtig kvalitet og fx smage af citrus eller karamel. Uanset om du går efter de italienske mærker eller specialkaffen, går vi hos Kaffeexpressen op i, at sanseoplevelsen er i top, og at aromaerne står klart og delikat frem.